Başkan Oktay'ın açıklaması şu şekilde:

Bucak'ta 24 saatlik su kesintisi! 5 Ekim 2024 Bucak'ta 24 saatlik su kesintisi! 5 Ekim 2024

“Bucak Merkezinin Suyu, Bucak Köylerinin suyu diye bir şey yoktur. Su, Doğanındır. Su, Halkındır. “Yasadan kaynaklı hakkımız var” diyerek kimse halkın kötülüğü için kirli bir düzen kuramaz. Hakkını kötüye kullanamaz. Devlet de, kanun da, hukuk da Halkın menfaati için vardır.

Sondaj çalışmalarımıza her fırsatta engel olmaya çalışan, Bucak’ı susuz bırakma gayretinde olan bazı eli çakmaklıların türediğini görüyoruz. Dikkat etsinler de Ulu Önder Atatürk’ün verdiği o çakmak kendilerini yakmasın. Bucak bugün susuz kaldığı gibi bir ay susuz kalır, bir yıl susuz kalır.

Kuraklık kapıda ve Hüküm Allah’ın. Baş göz üstüne. Bu da bizim sınavımız der elimizden geleni yaparız. Ama Allah’ın izniyle elbet bir gün bu sorunu kalıcı olarak çözeriz. Allah’a şükür bu sorunu çözme iradesi ve inancına sahip bir Belediye Başkanımız ve nice Bucak sevdalısı Yol Arkadaşımız var. Nihayetinde

Bu susuz günler unutulur ama bu sinsilikler unutulmaz. Hele Bucak merkezinde ekmek kazanıp, Bucak’ın kaymaklı köşelerinde ticaret yapıp, Bucaklının parasıyla semirip, köyüyle, beldesiyle, merkeziyle bir bütün olan Bucak ilçemize, gözbebeğimiz olan bu memlekete su vermeyenler, bulduğumuz suya da engel olanlar asla unutulmaz. Vesselam.”

Editör: Evrim Tuna Şahin