El İşaretini Görmezden Geldi! Yaya Geçidinde Can Verdi El İşaretini Görmezden Geldi! Yaya Geçidinde Can Verdi

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde 21 Eylül'de meydana gelen olayda, 15 yaşındaki Suriyeli çocuk Abdüllatif Davvara, motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Gözaltına alınan şüpheliler, cinayeti daha önce yaşanan bir kavganın intikamını almak için işlediklerini itiraf etti.

1793745
21 Eylül'de bir parkta arkadaşlarıyla oturan Abdüllatif Davvara, motosikletli iki kişi tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybetmişti. Polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadelerinde, daha önce farklı bir grupla aralarında yaşanan bir tartışmanın intikamını almak için bu cinayeti işledikleri belirtildi.

Olay yerindeki güvenlik kameraları, maskeli iki kişinin motosikletle gelerek genç çocuğa ateş edip kaçışlarını kaydetti. Görüntülerdeki şüphelilerin yakalanmasıyla cinayetin aydınlatılmasında önemli bir adım atıldı.

Gözaltına alınan şüpheliler, sorguda suçlarını itiraf etti. Şüphelilerin, olayda kullandıkları iki ruhsatsız tabanca ve motosiklet de ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay