Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Ligi 2024-2025 sezonu, büyük bir heyecanla Süper Kupa karşılaşmasıyla start aldı. Bu yılki Süper Kupa maçında MEK Tekstil Örme ve Altınbaşak Tekstil takımları karşı karşıya geldi. Maç sonucunda, MEK Tekstil Örme takımı 5-2’lik skorla Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Denizli OSB Ligi Süper Kupa Sahibi Belli Oldu

2023-2024 sezonunun Süper Lig Şampiyonu MEK Tekstil Örme takımı ile Yükselme Grubu Şampiyonu Altınbaşak Tekstil takımı, Denizli OSB Süper Kupa mücadelesinde büyük bir çekişme sergiledi. Denizli OSB Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen bu önemli karşılaşma, dördüncü kez düzenlenen Süper Kupa organizasyonunun başlangıcı oldu.

A W289271 03

Maçın sona ermesinin ardından düzenlenen ödül töreninde, Süper Kupa'yı MEK Tekstil Örme takımına Denizli OSB Bölge Müdürü ve Spor Tertip Komitesi Başkanı Ahmet Taş takdim etti.

Narin olayında son dakika! Ölüm nedeni belli oldu Narin olayında son dakika! Ölüm nedeni belli oldu

Denizli'de 36. Uluslararası Tiyatro Festivali Başlıyor Denizli'de 36. Uluslararası Tiyatro Festivali Başlıyor

Denizli OSB Ligi Süper Kupa Sahibi Belli Oldu

Törende konuşan Bölge Müdürü Ahmet Taş, "Denizli OSB Futbol Turnuvamızda yeni sezona başladık. Süper Lig Kupa maçımız, lige harika bir başlangıç oldu. Tüm takımları ve sporcuları tebrik ediyor, Denizli OSB Ligi'nde yer alan takımlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Oğuzhanspor'un 2. eleme turu rakibi belli oldu! Oğuzhanspor'un 2. eleme turu rakibi belli oldu!

Kaynak: IHA