Denizli'nin Honaz ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen bıçaklı kavga sonucunda bir kişi hayatını kaybetti. Olay, Kocabaş Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, aralarında geçmişten gelen bir husumet bulunan B.F. ve H.K. sokakta karşılaştı. Başlangıçta sözlü tartışma olarak başlayan anlaşmazlık kısa sürede bıçaklı bir kavgaya dönüştü. B.F., H.K.'yi sokak ortasında bıçakladı. Yaralı H.K., kanlar içinde yere yığıldı ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Denizli'de cinayet: Araya giren çobanı öldürdü Denizli'de cinayet: Araya giren çobanı öldürdü

bıçaklı kavga denizli

Olayın Ardından Ne Oldu?
Cinayet şüphelisi B.F., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüje çıkarak durabildi Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüje çıkarak durabildi

bıçaklı kavga denizli-1

Narin'in Abisi Baran Güran'dan Açıklama: Allah İçin Yapmayın Narin'in Abisi Baran Güran'dan Açıklama: Allah İçin Yapmayın

Polis Ne Tür Önlemler Alıyor?
Olayın meydana geldiği bölgede polis ekipleri tarafından detaylı bir inceleme yapılıyor. Soruşturma, bıçaklı kavgaya neden olan husumetin ve olayın tüm detaylarının aydınlatılması amacıyla sürdürülüyor. Olayla ilgili olarak yeni bilgiler ve gelişmeler oldukça kamuoyuna duyurulacak.

Otobüsün farından rahatsız olan baba-oğul, şoförü darp etti Otobüsün farından rahatsız olan baba-oğul, şoförü darp etti

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA