Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden, Perşembe öğle saatlerinden sonra Denizli’nin doğusunda kuvvetli yağış uyarısı açıklanmıştı. Beklenen yağış, öğle saatlerinde sağanak ve kuvvetli olarak etkili oldu. Uyarıları dikkate alan bazı vatandaşlar şemsiye ile yola çıkarken, yağmura hazırlıksız yakalananlar ise ıslanmaktan kurtulamadı. Şiddetini artıran yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.
Yaz yağmuruna hazırlıksız yakalanan Denizliler ıslanmaktan kurtulamadı

Otomobille elektrik direğine çarpan sürücü hayatını kaybetti Otomobille elektrik direğine çarpan sürücü hayatını kaybetti

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarı yaptığı Denizli’de, öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağmurun akşam saatlerinde 21.00 sıralarında etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: İHA