Deprem var mı? Son deprem nerede oldu? Son deprem 9 Mayıs'ta meydana gelen depremler

Deprem var mı? Bu sorunun cevabı zaten yaşadıkları şehirlerdeki sarsıntı ve sarsıntıları hisseden vatandaşların gündeminde. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) yayınladığı son deprem listesi her dakika sürekli olarak güncellenmektedir. Peki deprem oldu mu? Son deprem nerede oldu? İşte 9 Mayıs'taki son depremler.

Adanada Korkutan Deprem

Türkiye'nin birçok farklı yerinden deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar yaşadıkları şehirlerde gün içerisinde titreşim ve sarsıntı hissedebiliyor. Vatandaşlar yaşadıkları sarsıntının deprem mi yoksa küçük bir sarsıntı mı olduğunu bilmek istiyor. Peki deprem oldu mu? Son deprem nerede oldu? AFAD'ın 9 Mayıs'a ait son deprem listesi aşağıda yer alıyor.

Son Daki̇ka – Malatya’da Deprem Mi Oldu, Kaç Şiddetinde 27 Aralık Malatya’da Nerede Deprem Oldu

Ege depremi

Ege Denizi'nde saat 10.19'da 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre deprem, Çanakkale Havacık İlçesi'ne yaklaşık 22 kilometre uzaklıkta, 26 kilometre odak derinliğinde meydana geldi.

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından vatandaşlar "Son Depremler" listesini AFAD'dan takip etmeye devam ediyor. AFAD, resmi web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden anlık deprem verilerini paylaşıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ...

Kaynak: Haber Merkezi