Sıcaklıklar 12 derece düşecek! 13 il için sarı kodlu uyarı Sıcaklıklar 12 derece düşecek! 13 il için sarı kodlu uyarı

Son günlerde sosyal medyanın gündemine oturan Kangal olay sonrası birçok kişi köftelerinde domuz eti çıkan köfte zinciri kim sorusuna yanıt arıyordu. Mahkeme kararıyla adının açıklanmasının engellendiği öğrenilen bu köfte zinciri, sosyal medyada büyük bir merak konusu haline geldi. Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında o firmanın adını açıkladı. Peki, bu firma gerçekten Köfteci Yusuf mu?

Koteci Yusuf

KÖFTECİ YUSUF İLE İLGİLİ İDDİALAR ARTIK GÜNDEMDE

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın açıkladığı taklit ve tağşiş yapılmış gıdalar listesi, köfte zincirleri arasında dikkat çeken tartışmalara yol açtı. Mahkeme kararı ile adının gizli tutulduğu belirtilen firmanın, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerinden biri olduğu ifade ediliyor. İddialara göre, bu firma Köfteci Yusuf olarak öne çıkıyor. Ancak Köfteci Yusuf'un bu konudaki sessizliği, tartışmaları daha da körükledi.

Koftelerinde Domuz Eti Cikan Firma Aciklandi Rok O Firmayi Ifsa Etti Kofteci Yusuf 2

YETKİLİLERDEN SES ÇIKMADI

Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti bulunduğu iddialarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Firmanın avukatı Ali Uslu, konuya dair sorulara yanıt vermekten kaçınarak herhangi bir açıklama yapmayacaklarını belirtti. Bu sessizlik, kullanıcıların kafasında daha fazla soru işareti bırakıyor ve iddiaların daha da güçlenmesine yol açıyor.

Kofteci Yusuf

RASİM OZAN KÜTAHYALI'DAN AÇIKLAMA

Rasim Ozan Kütahyalı, mahkeme kararıyla gizlenen firmanın Köfteci Yusuf olduğunu belirtti. Kütahyalı, Tarım Bakanlığı'nın son analiz raporunu gördüğünü ve Köfteci Yusuf'un adının bu listede yer aldığını vurguladı. "Onlar itiraz etmiş ve durdurma almışlar," diyen Kütahyalı, firmanın bir an önce açıklama yapması gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ