Çöplükte Bulunan Cesedin Elleri ve Ayakları Bağlıymış Çöplükte Bulunan Cesedin Elleri ve Ayakları Bağlıymış

Antakya'nın Günyazı Mahallesi'nde yaşayan Mehmet ve Himeme Şahin çiftinin kızı İdal Şahin, deprem öncesi Sergen Küçük ile nişanlanmayı planlıyordu, ancak ninesinin vefatı nedeniyle bu gerçekleşmedi. Deprem sonrası nişanlanan genç kız, 14 Temmuz’da evlenmeye hazırlanırken dayısının vefatı nedeniyle düğün ertelendi. 3-4 Eylül tarihlerinde yapılması planlanan düğününe gün sayarken, Şahin ani bir kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Genç kızın cenazesi mahalle mezarlığına defnedildi.

Düğününe 15 Gün Kala Ölen 19 Yaşındaki Gelinden Geriye Hayallerini Süsleyen Gelinliği Kaldı (2)

"Gelinliği O Kadar Üzerine Yakışmıştı Ki Melek Gibi Görünüyordu"

İdal Şahin’in gelinliğini tasarlayan Belgin Aygün, yaşadığı üzüntüyü dile getirerek, "İdal Hanım çok tatlı bir gelinimizdi. Gelinliğini denemeye geldiğinde heyecanı gözlerinden okunuyordu. Gelinliği ona o kadar yakışmıştı ki sanki melek olacakmış gibi bir his vardı. İki gün sonra onun kalp krizi geçirip vefat ettiğini öğrendik. Bu haber bizi şok etti. Henüz 19 yaşında, gelinliğini giymeden ölmesi hepimizi derinden yaraladı" dedi.

Düğününe 15 Gün Kala Ölen 19 Yaşındaki Gelinden Geriye Hayallerini Süsleyen Gelinliği Kaldı (1)

"Gelinliği Giydiremedik Ama Mezarına Duvağını ve Çiçeğini Koyduk"

Belgin Aygün, genç kızın mezarına gelin duvağı ve provalarda kullandığı çiçeği bırakmayı tercih ettiklerini belirtti. Aygün, “Nurcan Hanım ile birlikte duvağı ve el buketini mezarına bıraktık, çünkü o parçaları çok beğenmişti. Gelinliğini giydiremesek de onun hatırasına bir şeyler bırakmak istedik. Bu durum içimizi çok acıttı. Hayatımda ilk kez böyle bir olayla karşılaştım ve ruhen çok kırıldım. Gelinliğini rafa kaldırdık, çünkü bu acıyı taşımak çok zor" ifadelerini kullandı.

Düğününe 15 Gün Kala Ölen 19 Yaşındaki Gelinden Geriye Hayallerini Süsleyen Gelinliği Kaldı (3)

Kaynak: İHA