Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, 21 Eylül Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak Trendyol Süper Lig mücadelesinde atanan hakemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Divan Kurulu Olağan Eylül Ayı Toplantısı'nda konuşan Özbek, Merkez Hakem Kurulu tarafından atanan hakem Atilla Karaoğlan'ın geçmişte Galatasaray aleyhine verdiği skandal kararları hatırlatarak, bu kritik maçta yine onun görevlendirilmesine dikkat çekti.

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'ne Fırtına Gibi Başladı! Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'ne Fırtına Gibi Başladı!

Dursun Aydın Özbek'ten Atilla Karaoğlan Atamasına Tepki-1

"Yönetimler Değişti, Ama Değişen Hiçbir Şey Yok"

Özbek, Kadıköy'deki önemli maça ilişkin, “Geçen sezon Trabzonspor maçından sonra, Atilla Karaoğlan’ın Galatasaray’a karşı uyguladığı haksızlıkları dile getirmiştim. Sezonun en kritik maçına yine aynı hakemi veriyorlar. Demek ki hiçbir şey değişmedi. Yönetimler değişti, ama durum aynı kaldı. Hakem bulamıyor musunuz, MHK?” ifadelerini kullandı.

Dolar Kaç TL? Güncel Dolar ve Euro Kurları - 18 Eylül 2024 Dolar Kaç TL? Güncel Dolar ve Euro Kurları - 18 Eylül 2024

Dursun Aydın Özbek'ten Atilla Karaoğlan Atamasına Tepki

"İnadına Bu Maça Atadınız"

Başkan Özbek, hakem atamaları hakkında genellikle konuşmadığını ancak bu durumun kabul edilemez olduğunu vurguladı. “Bir kişi hakkında bu kadar net bir şekilde konuşmuşken, inadına onu bu maça atadınız. Anlaşılan o ki, yönetimde değişen bir şey yok. Bu tayinler dikkate alınmadığı sürece, lig müsabakaları her geçen gün daha da zorlaşacaktır. TFF’nin bu atamalara özen göstermesi gerekiyor” diyerek çağrıda bulundu.

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'ne Fırtına Gibi Başladı! Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'ne Fırtına Gibi Başladı!

Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın! Güncel Haberler İçin Telegram Kanalımıza Katılın!

Kaynak: Haber Merkezi