Antalya’nın Kepez ilçesinde, küçük yaşta bir ehliyetsiz sürücünün çarptığı 59 yaşındaki Şerife Günal hayatını kaybetti. Kaza, Barış Manço Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, babasından izinsiz aracı alan küçük yaşta sürücü, market alışverişini yaptıktan sonra yolun karşısına geçmekte olan Şerife Günal’a çarptı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri, olay yerindeki ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Günal’ı hastaneye kaldırdı.

Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti-1

Sürücü, kaza sonrası 100 metre ileride aracını park edip otobüs durağında otururken bulundu. Küçük yaşta ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen sürücünün yakalanması, polis ekipleri tarafından sağlandı.

Bucak’ta Kontrolden Çıkan Araç Kaza Yaptı: Sürücü Kaçtı Bucak’ta Kontrolden Çıkan Araç Kaza Yaptı: Sürücü Kaçtı

Ne yazık ki, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Şerife Günal kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak savcılık soruşturması devam ederken, Günal’ın cenazesi, oğlu ve yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Korkuteli’ne götürüldü.

23 Yaşındaki Genç Kadının Şüpheli Ölümü 23 Yaşındaki Genç Kadının Şüpheli Ölümü

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

40 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Alanya'da Yakalandı 40 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şahıs Alanya'da Yakalandı

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal