Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor’u ağırlayacak. Bu önemli karşılaşma, iki takımın ligdeki 17. mücadelesi olacak. Şu ana kadar oynanan 16 maçta Fenerbahçe 9 galibiyet elde ederken, 4 maç berabere sonuçlandı. Alanyaspor ise Fenerbahçe’yi 3 kez mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertli ekip bu maçlarda 34 gol atarken, kalesinde ise 17 gol gördü.

Jose Mourinho Fenerbahce 039 De Goreve Basladi15

Mert Hakan Yandaş Maçta Olacak mı?
Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, cezasını tamamladı. Geçen sezon Galatasaray deplasmanında yaşanan olaylar sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen 5 maç cezası, Tahkim Kurulu tarafından 4 maça düşürülmüştü. Mert Hakan, Çaykur Rizespor maçında cezasını tamamladı ve Corendon Alanyaspor karşısında oynayabilecek.

Oğuzhanspor’da transfer heyecanı: “Çikinleme geliyriz” Oğuzhanspor’da transfer heyecanı: “Çikinleme geliyriz”

Fatih Tekke'nin Sözleşmesinde Trabzonspor Maddesi Var Mı? Fatih Tekke'nin Sözleşmesinde Trabzonspor Maddesi Var Mı?

Derbi Sonrası Olaylar Fenerbahçe

Maçın İlk 11'leri Neler?
Fenerbahçe'nin muhtemel ilk 11'i şu şekilde: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin ve Dzeko. Alanyaspor’un ilk 11’i ise Ertuğrul, Furkan Bayır, Efecan, Cordova, Serdar, Richard, Balkovec, Makouta, Yusuf ve Hadergjonaj’dan oluşuyor.

Alanyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı Alanyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahce Jose Mourinho Ile Anlasti

İki Takım Arasındaki En Farklı Galibiyetler
Fenerbahçe ve Alanyaspor arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyeti Fenerbahçe, 2022-2023 sezonunda 5-0’lık skorla elde etti. Resmi mücadelelerdeki en farklı skor ise 23 Ocak 2008’de Türkiye Kupası’nda alındı; Fenerbahçe rakibini deplasmanda 10-3 mağlup etti. Alanyaspor ise Fenerbahçe karşısındaki en büyük galibiyetini 16 Eylül 2019’da 3-1’lik skorla elde etti.

Oğuzhanspor’un Ziraat Türkiye Kupası maç tarihi belli oldu Oğuzhanspor’un Ziraat Türkiye Kupası maç tarihi belli oldu

Kaynak: Haber Merkezi