Fenerbahçe'de yaklaşan başkanlık seçimleri, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın rekabetiyle hem Fenerbahçe taraftarlarının hem de tüm futbolseverlerin dikkatini çekiyor. Kulübün özellikle futbol branşında gelecek sezon yapacağı hamleleri büyük ölçüde etkileyecek olan bu seçimde, iki aday en son 2018 yılında karşı karşıya gelmişti. Bu seçim, Fenerbahçe'nin geleceği için kritik bir dönemeç olacak.

Ali Koc Bunu Beklemiyordu Aziz Yildirim Erken Davrandi

BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN?
Fenerbahçe'nin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde saat 10.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek.

Eğer ilk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamazsa, Genel Kurul 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde aynı yer ve saatte, aynı gündemle çoğunluk aranmaksızın toplanacak.

A B R2 T V S Ik Wgcjj E2M00J A-1

ALİ KOÇ'UN LİSTESİ

Ali Koç'un listesinde şu isimler yer aldı:

Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Nevres Erol Bilecik, Hüseyin Bozkurt, Mehmet Salih Dereli, Esin Güral Argat, Ali Acun Ilıcalı, Korkut Nedim Keçeli, Ahmet Ketenci, Burak Çağlan Kızılhan, Acar Sertaç Komsuoğlu, Sait Ergun Özen, Fethi Pekin, Mustafa Hakan Safi.

157D58025A4B40Eda8252C386709803F

AZİZ YILDIRIM'IN LİSTESİ

Aziz Yıldırım'ın listesinde şu isimler yer aldı:

Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Cengiz Erdem, Nihat Özbağı, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Mehmet İman, Ahmet Önder Fırat, Fatih Öztürk, Murat Salar, Mehmet Selim Kosif, Batuhan Özdemir, Ömer Onan, Hande Tibuk, Ahmet Özokur, Emin Selim Akgül, Mustada Aydın Acun, Emrah Tünay, Mehmet Engin Özturan, Kemal Fatih Aslan, Berkay Erdim, Tuna Akın

 FARKLI TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARI VAR

Acun Ilıcalı'nın golcüsü transfer oluyor! İşte detaylar... Acun Ilıcalı'nın golcüsü transfer oluyor! İşte detaylar...

Hoca seçimi, sezonun bitiminde kesinleşecek. Ali Koç, Fenerbahçe'nin şampiyonluk veya ikincilik durumuna göre İsmail Kartal ile devam edip etmeyeceğine karar verecek. Koç'un öncelikli teknik direktör adayı ise Milan'dan ayrılan 58 yaşındaki Stefano Pioli. Derbi galibiyetinin ardından Kartal’a sıcak bakan Koç'a, Sportif Direktör Mario Branco'nun Pioli'yi önerdiği ve ilk görüşmeyi yaptığı öğrenildi.

Jose Mourinho Stefano Pioli Roma Milan

Aziz Yıldırım ise teknik direktör olarak Jose Mourinho’yu tercih ediyor. Yıldırım, seçilmesi halinde Portekizli hocayı 10 Haziran’da İstanbul’a getireceğini ve Mourinho’ya istediği transfer bütçesinin sağlanacağı garantisini vereceğini belirtiyor.

Editör: Haber Merkezi