Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde meydana gelen korkunç bir aile katliamında, Ahmet Demir isimli bir baba, eşi Emine Demir ve dört çocuğunu silahla öldürdü. Olayın ardından Demir, hayatına son verdi. Yapılan araştırmalara göre, katili etkileyen psikolojik sorunlar olduğu ifade ediliyor.

Gaziantep'te Aile Katliamı: 6 Kişi Hayatını Kaybetti

Şahinbey'de Trajik Olay

Güzelvadi Mahallesi 43 No’lu Sokak’ta bulunan evde meydana gelen olayda, Ahmet Demir’in, eşi Emine ile çocukları Medine (11), Eda Nur (9), Azra (5) ve Yusuf (4) Demir’i tabancayla öldürdüğü bildirildi. Katliamın ardından Demir, aynı silahı kullanarak intihar etti.

Toprak: "Lastik Seçimimde Kumar Oynadım ve Kazandım!" Toprak: "Lastik Seçimimde Kumar Oynadım ve Kazandım!"

F A4 Hq7P At E G K Ph Gw L N Z Cg

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

Olay yerine derhal çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yetkililer, durumu gözlemlemek ve olayla ilgili inceleme başlatmak için çalışmalarına devam ediyor.

Deniz Undav Fırtınası: Almanya, Bosna Hersek'i 2-1 Yendi Deniz Undav Fırtınası: Almanya, Bosna Hersek'i 2-1 Yendi

Gaziantep'te Aile Katliamı: 6 Kişi Hayatını Kaybetti

Bipolar Rahatsızlık İddiası

Savcıyı makamında tehdit etmişlerdi! Çete üyeleri hakkında karar çıktı Savcıyı makamında tehdit etmişlerdi! Çete üyeleri hakkında karar çıktı

Valilik tarafından yapılan açıklamada, katliamı gerçekleştiren Ahmet Demir’in bipolar rahatsızlığı bulunduğu ve son bir yıl içinde yedi kez hastaneye başvurduğu duyuruldu. Bu tür psikolojik rahatsızlıkların, bireyler üzerindeki etkileri ve toplumda yarattığı travma, ciddi bir şekilde ele alınması gereken bir konu olarak gündemdeki yerini koruyor.

Acun Ilıcalı: "Osayi-Samuel ve İrfan Can ile Görüşüyoruz" Acun Ilıcalı: "Osayi-Samuel ve İrfan Can ile Görüşüyoruz"

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi