Gelecek Partisi’nin AK Parti’ye katılacağına dair iddialar, Türkiye gündeminde sıkça yer bulmaya devam ediyor. Bu iddialar üzerine Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, önemli açıklamalarda bulundu. Selçuk Özdağ ne dedi? Gelecek Partisi AK Parti'ye mi katılacak? İŞTE DETAYLAR...

Davutoglu gelecek partisi

Selçuk Özdağ Ne Dedi?

Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi’nin AK Parti’ye katılacağı yönündeki spekülasyonlara yanıt vererek, “Biz bulunduğumuz yerdeyiz, muhalefet yapmaya devam ediyoruz. Ciddi bir operasyonla karşı karşıyayız.” şeklinde konuştu. Özdağ, iddiaları kesin bir dille reddederek, "5 kişi AK Parti’ye gidiyor diye haberler çıkıyor. En son benim adıma da çıktı ama arayıp bana soran yok," ifadelerini kullandı.

selim temurci gelecek partisi görüşme

Selim Temurci’nin Görüşmesi 

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme, partinin AK Parti’ye katılacağına dair iddiaları yeniden gündeme getirdi. Bu görüşmenin ardından, Temurci'nin AK Parti’ye katılacağına dair spekülasyonlar artmıştı. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, konuya dair, “Görüşmeden haberim var, bilgim dahilinde. Cumhurbaşkanlığı makamında kim olursa olsun davete icabet ettiğini ve edeceğini” şeklinde açıklamalarda bulundu. Davutoğlu’nun bu ifadeleri, kamuoyunda “Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçişler olacak” yorumlarına yol açtı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Kayseri'de Neler Söyledi? Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Kayseri'de Neler Söyledi?

Gelecek Partisi Milletvekili Nedim

Nedim Yamalı’nın Açıklamaları

Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı, geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalarda, “Ahmet Davutoğlu’nun partide yapılan tüm görüşmelerden haberi var. Eğer AK Parti’ye geçeceksek, genel başkanımız Ahmet Davutoğlu ile hep birlikte geçeriz,” dedi. Yamalı, ayrıca muhafazakâr camiadaki bölünmeyi nasıl toparlayacaklarına dair çeşitli görüşmeler yapıldığını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi