Samsun'un Atakent Mahallesi'nde 5 Mart'ta meydana gelen olayda, 32 yaşındaki Damla Korkmaz, yolda yürüdüğü sırada 30 yaşındaki Sinan Aladağ'ın sözlü tacizine uğradı. İddiaya göre, Korkmaz'ın karşılık vermemesi üzerine Aladağ, genç kadını darp etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Darp sonucu yüzünde iki kırık oluşan Damla Korkmaz, hastanede tedavi altına alındı. Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, olayla ilgili başlattıkları çalışma sonucunda, 12 suç kaydı bulunan Sinan Aladağ'ı 7 Mart'ta yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Aladağ, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü'nde ameliyat edilen Korkmaz'ın yüzüne platin takıldı. 8 gün süren tedavinin ardından taburcu olan Korkmaz, yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

Samsun Da Sokak Ortasinda Kadina Siddet Ve Taciz Yuzunun Sol Tarafina Platin Takildi

"3 Ay Boyunca Sadece Sıvı Gıdalarla Besleneceğim"

Anaokulu öğretmeni olan Damla Korkmaz, olay günü alışveriş yapmak için evden çıktığını ve bir süre sonra Sinan Aladağ'ın yanına yaklaştığını söyledi. Korkmaz, "Bana bir şeyler söyledi ama kulağımda kulaklık vardı. Korktuğum için onu görmezden geldim. İkinci kez sorunca ne dediğini öğrenmek istedim. Bana 'ücretin ne kadar' dedi. 'Pardon, anlamadım' deyince 'burası Atakent mi?' diye sordu. Daha sonra bana ağır bir kelime kullandı. 'Etek giydiğine göre böylesin' dedi ve bana saldırmaya başladı. Kendimi korumak için ona vurdum. O da bana yumruk attı ve yere düştüm" dedi.

Iğdır'da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 3 Yaralı Iğdır'da Silahlı Kavga: 1 Ölü, 3 Yaralı

Once Taciz Sonra Saldiri Damla Uc Ay Sadece Siviyla Beslenecek Inui

Yüzünde iki kırık olduğunu ve platin takıldığını belirten Korkmaz, "3 ay boyunca sadece sıvı gıdalarla besleneceğim. Psikolojik destek almam gerektiği söylendi. En büyük sorunum, 3 ay boyunca sıvı beslenecek olmam. 8 gündür hastanedeydim. O an 10 dakika boyunca kendime gelemedim. Hastanede sinir krizleri geçirdim, çok ağladım. Hala kendimi çok kötü hissediyorum. İnsan içine çıkarken biraz zorlanıyorum. Umarım öyle bir ceza alır ki bir daha bir kadına dokunmayı aklından bile geçirmez. Umarım bu düşüncede olan insanlar korkar. Beni çok kötü yaptı" ifadelerini kullandı.

Editör: Evrim Tuna Şahin