Beşinci sezonuna zirve yaparak giren Gönül Dağı, 147. bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Her hafta artan izleyici sayısıyla rekorlar kıran dizi, bu hafta da tüm reyting gruplarında birinci sırada yer aldı.

Dizinin geniş bir seyirci kitlesine sahip olması ve her sezon merakla takip edilmesi, Gönül Dağı’nın başarısını pekiştiriyor. Geçtiğimiz Cumartesi akşamı elde ettiği yüksek reyting oranlarıyla, tüm izleyici gruplarında birincilik kürsüsünde oturdu.

Bb3Bd3Ce 46Ee 4E44 95Df Dd8D4C6Abe26

Gönül Dağı, Anadolu’nun bozkırlarında geçen masalsı hikayesiyle, unutulmaz aşkları ve yıllarca dile gelen efsaneleri anlatıyor. Dizi, küçük dünyalarında büyük hayaller kuran Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarma çabalarını ve onların aileleriyle sevdiklerinin yaşamından kesitleri ekrana taşıyor.

Ülkenin önemli sorunlarına da parmak basan Gönül Dağı, sevgi, saygı ve hoşgörü gibi geleneksel değerleri harmanlayarak izleyicileri hem duygulandırıyor hem de güldürüyor. Yeni sezonda gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam edecek.

80A3B233 007E 4375 B139 82Caaefc2A03

Kızıl Goncalar'da Gerilim Tırmanıyor! Kızıl Goncalar'da Gerilim Tırmanıyor!

Başrollerinde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun yer aldığı Gönül Dağı, Cumartesi akşamları TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay