Bucak'ta bugün akşam saatlerinde sazak mevkii Taşyayla Köyü yol ayrımı yakındalarında 2 adet yavru köpek ölü halde bulundu.

Edinilen bilgilere göre sazak da yaşayan vatandaşlar tarafından 3 yavru köpek'den 2 tanesinin bugün cansız bedeni bulundu.

Her gün yavur köpekleri beslemeye giden bir vatandaş, bugün akşam saatlerinde aynı yerde 2 yavru köpeğin cansız bedenini buldu.

Yerde cansız halde yatan yavru köpeklerin hemen yanı başında kokmuş halde bulunan sucukların olduğu ve yavru köpeklerin de bu kokmuş sucukları yediğini için zehirlenerek öldüğünü iddia etti.

GazeteBU WhatsApp ihbar hattına gönderilen bilgilere göre, 2 yavru köpeğin bugün sabah saatlerinde yaşadığı ve hatta beslediğini belirtti.

Duyarlı vatandaş, akşam üstü gördüğü manzara karşısında şok olduğunu belirtirken, son günlerde öldürülen sokak köpekleri hakkında yetkililerin derhal harekete geçmeleri dile getirdi.

GazeteBu olarak bu son günlerde arka arkaya öldürülen veya ölen bu sokak köpekleri için gerçekten üzgün olduğumuzu bellirtir, gereken çalışmaların başlatılması konusunda yetkililerimizi göreve davet ediyoruz.