Denizli trafik kazası Haberleri

denizli trafik kazası haberleri ve güncel denizli trafik kazası gelişmeleri, denizli trafik kazası ile ilgili tüm video, denizli trafik kazası fotoğrafları ve denizli trafik kazası haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Denizli Haberleri

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan Gökhan Elçin’in kullandığı otomobil, orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi.

Denizli Haberleri

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, üç kişi yaralandı.

Denizli Haberleri

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken, iki kişi de yaralandı.

Trafik Durumu

Denizli'de tali yoldan ana caddeye çıkan araçların çarpışması sonucu 6 yaşındaki Hasan Çetin hayatını kaybetti.

Trafik Durumu

Denizli'nin Buldan ilçesinde aynı yönde ilerleyen iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Denizli Haberleri

Denizli'de geçtiğimiz aylarda meydana gelen ve genç çiftin hayatını kaybettiği kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Denizli Haberleri

Denizli'nin Kale ilçesinde elektrikli bisiklet ile otomobil çarpışması sonucu meydana gelen kazada, kocasıyla birlikte ağır yaralanan yaşlı kadın kurtarılamadı.

Denizli Haberleri

Her gün aynı yoldan karşıdan karşıya geçen yaşlı adam, kazada hayatını kaybetti. Kazanın sebebi araştırılıyor. Detaylar haberimizde...