Gazipaşa haber Haberleri

gazipaşa haber haberleri ve güncel gazipaşa haber gelişmeleri, gazipaşa haber ile ilgili tüm video, gazipaşa haber fotoğrafları ve gazipaşa haber haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


Antalya

Gazipaşa ilçesinde polislerin yaptığı denetimde bir motosiklet sürücüsüne ehliyetsiz, kasksız ve alkollü vaziyette araç kullanmaktan 30 bin TL ceza yazıldı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı aileden dört kişi yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir anda alev alan paletler yanarak küle döndü. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu otluk alana sıçramadan söndürüldü.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, 6 yaşındaki küçük çocuk bisikletiyle seyir halindeyken bacağına bir inşaat demiri saplandı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşalı çiftçilere 700 adet zeytin fidanı dağıttı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Gazipaşa İlçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli bitki sağlığı ile ilgili konularda arazide periyodik kontrollerine devam ediyor. Muz...

Antalya Haberleri

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde trafik ekipleri tarafından yapılan trafik ve asayiş denetiminde bir motosiklet sürüşücüsüne yetersiz ehliyet, kask takmama ve sigortasız...

Antalya Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde trafik ekipleri tarafından yapılan trafik ve asayiş denetiminde sorgusu yapılan 75 araç ve 75 kişiden 7 araç...

Antalya Haberleri

Antalyanın Gazipaşa ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Gazipaşa’nın yaylalarında, çekirgelerle ilgili sürvey çalışması yaptı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde minibüs ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Antalya Haberleri

Antalya’nın Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince motosiklet kullanıcılarına yönelik kask uygulaması yapıldı.