Sulama kanalı Haberleri

sulama kanalı haberleri ve güncel sulama kanalı gelişmeleri, sulama kanalı ile ilgili tüm video, sulama kanalı fotoğrafları ve sulama kanalı haberleri Burdur Haber, Burdur Haberleri, Burdur Gündem, GazeteBU sitemizde


3.Sayfa Haberleri

Hava sıcaklığının 40 derecenin üzerine çıktığı Hatay’da serinlemek için gölete giren 15 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Adana Haberleri

Adana'nın sıcaklarından bunalıp serinlemek için sulama kanalına giren 14 yaşındaki çocuk boğularak can verdi. Ölen çocuğun yakınları çaresizce cesedin başında...

Adana Haberleri

Adana’da 15 yaşındaki bir çocuk, serinlemek için girdiği sulama kanalında boğularak can verdi.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sulama kanalının çöplüğe döndüğünü söyleyen muhtar, DSİ ve sulama birliğinin, duyarsız kaldığını ileri sürdü.

Antalya Haberleri

Antalya’da otomobilin sulama kanalına uçtuğu kazada akıntıya kapılarak kaybolan çocuğun cansız bedeni, kaza yerinden 4.5 kilometre uzaklıkta bulundu.

Adana Haberleri

Adana’da sabah başlayan ve yarım saat süren yağmur nedeniyle çocuklar göle dönen yolda yüzdü.

Adana Haberleri

Adana’da yaz aylarında sıcaklık artışı sebebiyle sulama kanalına giren gençleri polis uyardı.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde virajı alamayan otomobil sürücüsü, demir korkulukları parçalayarak sulama kanalına uçtu.

3.Sayfa Haberleri

Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı.

Adana Haberleri

Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren 2 çocuk akıntıya kapıldı. Çevredekilerin yardımıyla kanaldan çıkartılan çocuklar hastaneye kaldırılırken, durumlarının ağır olduğu...

Antalya Haberleri

Antalya'nın Serik ilçesinde Yukarı Kocayatak Mahallesi'nde bulunan bir sulama kanalında 70 yaşındaki kadının cansız bedeni bulundu.

Antalya Haberleri

Antalya'nın Alanya ilçesinde 62 yaşındaki kadın, evinin yakınındaki bir sulama kanalına girdikten sonra hayatını kaybetti.