Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir halk otobüsü ile otomobilin karıştığı trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kaza anı, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Halk Otobüsü Ile Otomobil Çarpıştı 2 Kişi Yaralandı (2)

Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Demircikara Mahallesi Narenciye Caddesi üzerinde gerçekleşti. Kırmızı ışıkta sola dönüş yapmak için bekleyen Cemal Cihan D.’nin kullandığı 07 BRJ 426 plakalı Skyweel marka otomobile, arkasından gelen ve plakası tespit edilemeyen başka bir araç sürücüsü korna çaldı. Korna sesiyle yeşil ışığın yandığını zanneden Cemal Cihan D., sola dönüş yaptı. Bu esnada karşı yönden gelen Ali Can’ın kullandığı 07 AU 004 plakalı özel halk otobüsü ile çarpıştı.

Cinayet Kurbanı İşitme Engelli Nihal’in Kemikleri Bulundu Cinayet Kurbanı İşitme Engelli Nihal’in Kemikleri Bulundu

Halk Otobüsü Ile Otomobil Çarpıştı 2 Kişi Yaralandı (4)

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil kaldırıma çıkarak bir duvara çarparak durabildi. Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada Yaralanan Sürücünün "35 Bin TL" İddiası Polisi Harekete Geçirdi Kazada Yaralanan Sürücünün "35 Bin TL" İddiası Polisi Harekete Geçirdi

Halk Otobüsü Ile Otomobil Çarpıştı 2 Kişi Yaralandı (3)

Yaralı iki kişi, vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Özel halk otobüsünün sürücüsü Ali Can, “Kırmızı ışıkta geçen aracın nedeniyle kazanın yaşandığını düşünüyoruz. Kısa mesafe olduğu için duramadık ve çarpıştık. İki kişi hafif yaralandı, tedbir amaçlı hastaneye gönderdik. Otobüs yolcularında ise herhangi bir sorun yaşanmadı” dedi.

Tır şoförü seyir halinde kriz geçirdi: Bariyerler durdurdu Tır şoförü seyir halinde kriz geçirdi: Bariyerler durdurdu

Halk Otobüsü Ile Otomobil Çarpıştı 2 Kişi Yaralandı (7)

Kazanın anı, bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin kavşakta sola dönüş için hareketlenişi ve halk otobüsü ile çarpışma anı net bir şekilde görülebiliyor.

Motosiklet ile Bariyerlere Çarpan Sürücü Hayatını Kaybetti Motosiklet ile Bariyerlere Çarpan Sürücü Hayatını Kaybetti

Halk Otobüsü Ile Otomobil Çarpıştı 2 Kişi Yaralandı (6)

Kaynak: IHA