2013 yapımı Herkül: Efsane Başlıyor filmi, antik Yunan mitolojisinden esinlenen bir aksiyon ve fantastik hikaye sunuyor. Renny Harlin’in yönettiği bu film, Herkül'ün destanı üzerine odaklanıyor ve başrollerinde Kellan Lutz, Scott Adkins, ve Liam McIntyre gibi isimler bulunuyor.

Herkül Efsane Başlıyor Filmi: Konusu ne? Oyuncuları Kimdir?

Herkül: Efsane Başlıyor Filminin Konusu Nedir?
Herkül: Efsane Başlıyor, M.Ö. 1200 yılında antik Yunan şehirlerinden birinde geçiyor. Filmin merkezinde, Zeus’un cazibesine kapılan bir kraliçenin Herkül adında bir çocuk doğurması yatıyor. Herkül’ün kaderinde, zalim bir kralın hanedanlığını sona erdirmek ve şehre düzen getirmek var. Fakat, Herkül bu öngörülen kaderden habersizdir ve tek isteği, Girit prensesinin kalbini kazanmak üzeredir. Ancak prensesin kardeşine söz vermiş olması, Herkül’ün planlarını bozuyor. Herkül, gerçek kimliği ve kaderiyle yüzleşirken, iki seçenekle karşı karşıya kalıyor: Aşkına sahip çıkıp şehri terk etmek ya da belirlenen kaderi takip edip kahraman olmak. Kahramanlık yolu ise, çeşitli tuzaklar ve tanrıların gazabıyla doludur.

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben Filmi: Oyuncuları kim? Konusu ne? Aybüke: Öğretmen Oldum Ben Filmi: Oyuncuları kim? Konusu ne?

Shrek 2: Konusu nedir? Oyuncuları kimler? Kim seslendiriyor? Shrek 2: Konusu nedir? Oyuncuları kimler? Kim seslendiriyor?

352596

Herkül: Efsane Başlıyor Filminin Oyuncuları Kimlerdir?
Filmde, Herkül karakterini Kellan Lutz canlandırıyor. Scott Adkins, kötü adam rolünde ve Liam McIntyre, önemli bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Gaia Weiss, Roxanne McKee ve Johnathon Schaech gibi diğer oyuncular da filme önemli katkılarda bulunuyor.

Ölümüne Aşk Filmi: Konusu nedir? Oyuncuları Kimler? Ölümüne Aşk Filmi: Konusu nedir? Oyuncuları Kimler?

Herkül Efsane Başlıyor Filmi: Konusu ne? Oyuncuları Kimdir?

Herkül Efsane Başlıyor Filmi Hangi Kanalda? Nasıl İzlenir?
Renny Harlin’in yönettiği bu film, bu akşam saat 20:00'de Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Ayrıca aşağıdaki linke tıklayarak canlı ve kesintisiz olarak izleyebilirsiniz...

Hızlı ve Öfkeli 7 filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler? Hızlı ve Öfkeli 7 filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Kaynak: Haber Merkezi