Hülya Avşar'ın, yıllar sonra sinemaya geri dönmeye karar verdiği haberi gündemi sarsıyor. Son dönemde YouTube'da popüler bir programla adından söz ettiren Avşar, iddialara göre imkansız aşk temasını işleyen bir filmde yer alacak ve saplantılı bir gencin aşığı rolünde olacak. Avşar'ın partneri ise merak konusu.

Türkiye'nin en çekici kadınlarından biri olan Hülya Avşar, hem açıklamalarıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Bir zamanlar Yeşilçam'ın aranan yüzlerinden biri olan Avşar, uzun bir aradan sonra oyunculuk kariyerine geri dönmeye hazırlanıyor. En son 2021'de yayınlanan Masumiyet dizisiyle ekranlara gelen Avşar'ın sinemaya dönme kararı hayranlarını heyecanlandırdı.

Son dönemde "Bir Hülya Avşar Sohbeti" adlı YouTube programıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen güzel oyuncunun, imkansız aşk temasını işleyen bir filmde rol alacağı konuşuluyor.

Burak Deniz

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre; saplantılı bir gencin aşığı rolünde olacak Avşar'ın partneri ise en son "Bambaşka Biri" dizisinde Hande Erçel'le başrolde yer alan Burak Deniz olacak.

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan bu iddia, bazı hayranlar tarafından yeni çiftin çok uyumlu olacağı düşüncesiyle karşılandı, ancak bazıları bu tercihi alakasız buldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ