Hülya Avşar'ın YouTube'da yayınladığı programda konuk ettiği fenomen Merve Taşkın, bekaret hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Avşar, Taşkın’a "Kızlığını satmadın mı?" şeklinde sorular yöneltti. Bu soru, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Hülya Avşar’dan Merve taşkına kızlık sorusu

Hülya Avşar’ın "Hülya Avşar Sohbetleri" adlı programında Merve Taşkın’ın hayatıyla ilgili anlattıkları gündeme damgasını vurdu. Avşar’ın sorduğu bu iddialı soru, Taşkın’ın geçmişte aldığı tekliflere dair yaptığı açıklamalarla daha da ilgi çekti.

Hülya Avşar’dan Merve taşkına kızlık sorusu

Merve Taşkın, Avşar’ın sorusuna yanıt verirken, “Bu konuda birkaç teklif aldım. Bakire olmanın getirdiği yüksek fiyatlardan faydalanmak isteyenler oldu” dedi. Taşkın, yaşlı bir kişinin kendisine bu teklifi sunduğunu ve ilk başta kabul edebileceği bir miktar olduğunu ancak yaşlı birisiyle böyle bir şeyin nasıl olacağı konusunda endişe duyduğunu ifade etti.

Kim aldattı? Icardi mi Wanda Nara mı? Wanda Nara Icardi’yi aldatırken yakalandı Kim aldattı? Icardi mi Wanda Nara mı? Wanda Nara Icardi’yi aldatırken yakalandı

Lacivert Kirmizi Son Dakika Hareketli Instagram Gonderisi 2024 09 10T150254169 1

İkinci teklifin ise genç, yakışıklı ve zengin bir erkekten geldiğini belirten Taşkın, parayı aldığını fakat sonrasında tatil planı sırasında yaşadığı korku nedeniyle teklifi reddetti. “Parayı da geri göndermedi, bende kaldı” diyerek yaşadığı süreci açıkladı.

Brad Pitt duş almaya başladı! Sebebi ise genç sevgilisi Brad Pitt duş almaya başladı! Sebebi ise genç sevgilisi

Hülya Avşar’dan Merve taşkına kızlık sorusu

Merve Taşkın’ın bu açıklamaları sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı. Birçok kullanıcı, Hülya Avşar’ı genç kızlara kötü örnek olmakla suçlarken, "Hülya Avşar bile reyting peşinde" yorumları yapıldı. Ayrıca, "Senin de kızın var, neden böyle bir konuyu gündeme getirdin?" şeklinde eleştiriler de yapıldı.

Cemre Baysel’den İddialı Pozlar! Saten Elbisesiyle Büyüledi Cemre Baysel’den İddialı Pozlar! Saten Elbisesiyle Büyüledi

Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı Aşkı: İlk Kez Görüntülendiler! Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı Aşkı: İlk Kez Görüntülendiler!

Kaynak: Haber Merkezi