Otomobil refüjdeki ağaca çarptı: 1 ölü, 2 yaralı Otomobil refüjdeki ağaca çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Samandağ'da hurda toplayarak geçimini sağlayan Öz, Çevlik bölgesinde bir iPhone buldu. Telefonun kendisine ait olduğunu çevredeki vatandaşlardan rica ederek sosyal medyada paylaştı ve ardından telefonu jandarma karakoluna teslim etti. Fakat telefonun sahibinin karakola gelmesiyle olay farklı bir hal aldı. Telefon sahibi, Öz'ü hırsızlıkla suçladı.

Çevresindeki vatandaşlardan telefonun kendisi tarafından bulunduğunu sosyal medyada paylaştıran kadın, telefonu jandarma karakoluna teslim etti. Ancak telefonun sahibinin karakola gelmesiyle işler biraz değişti. Telefonun sahibi yaşlı kadını hırsızlıkla suçladı.
Bu durum karşısında üzgün ve öfkeli olan Öz, "Ben kimsenin malına tenezzül etmem, şimdiye kadar da etmedim şimdi de etmem. Alnımın teri ile hurdaları toplayıp satıyorum" diye konuştu.

Hırsızlıkla suçlanması ağırına giden yaşlı kadın, "Ben kimsenin malına tenezzül etmem, şimdiye kadar da etmedim şimdi de etmem, alnımın teri ile hurdaları toplayıp satıyorum" ifadelerini kullandı.Yaşananlar ile ilgili Öz şunları da ekledi:
"Jandarmaya 'bu telefonu kadın arabadan çaldı' demiş. Ben çalsam neden haber vereyim? Ben hurda topluyorum."
"Sabahları şimdiye kadar böyle şeyler başıma gelmedi, ilk defa başıma geliyor."
"Ben 70 yaşında bir kadınım, engelli oğlum var. Bundan geçimimi sağlıyorum. Depremde Antakya'daki evim yıkıldı, şu an kirada kalıyorum."

Kaynak: Haber Merkezi