Mauro Icardi, bu iddiaların gölgesinde Galatasaray'ın Avusturya kampına katıldı. Geçen sezon sık sık kilo aldığı eleştirilerine maruz kalan yıldız oyuncu, bu kez verdiği kilolar ve fit görüntüsüyle dikkat çekti.   İcardi ile Wanda Nara ayrılıyor mu? İcardi ile Wanda Nara boşanıyor mu? Detaylar haberimizde...

O L7 Gm2 N N Hkene Hb6 Z Duo A

Wanda Nara, L-Gante ile Görüntülendi

Arjantin'de kalan Wanda Nara, Icardi'yi takipten çıkmasının ardından eski aşk dedikodularına karıştığı rapçi L-Gante ile bir gece kulübünde görüntülendi. Bu hamlesi, ayrılık iddialarını güçlendirdi.

İcardi ile Wanda Nara ayrılıyor mu?-2

Kavgalar Gündemde

Arjantinli gazeteci Pablo Layus, Mauro Icardi'nin Türkiye'ye uçtuğu sırada Nara'nın L-Gante ile görüntülendiğini belirtti. Layus, Nara ve Icardi'nin komşularının duyacağı şekilde kavga ettiklerini, ardından birlikte paylaşım yaptıklarını da söyledi.

İcardi ile Wanda Nara ayrılıyor mu?-3

Wanda Nara'dan İlk Açıklama

Sessizliğini bozan Wanda Nara, America TV'ye yaptığı açıklamada ayrılık iddialarını doğruladı. Nara, "Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim, ama olmadı. Herkes konuşsun. Hiç konuşmadığım şeyleri en sona sakladım." ifadelerini kullandı.

İcardi ile Wanda Nara ayrılıyor mu?-4

Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de Manşetleri Süsledi! Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de Manşetleri Süsledi!

Avukatın Açıklaması

Arjantinli gazeteci Laura Ubfal, Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld'in, "Wanda'nın bu kararı uzun zamandır vermek istediğini" söylediğini aktardı.

Editör: Haber Merkezi