Antalya’nın Manavgat ilçesinde, alkol alan iki grup arasında ırmağa alkol şişesi atılması nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Silahın tutukluk yapması, kavganın seyrini değiştirdi ve bir grup, diğerini meydan dayağına maruz bıraktı.

Irmağa Alkol Şişesi Atma Kavgasında Silahlar Çekildi (3)

Olay, Eski Hisar Mahallesi ve Örnek Mahallesi arasındaki Çevre Yolu Köprüsü altında yaşandı. Alkol tüketen iki grup arasında, Manavgat Irmağı'na boş alkol şişesi atılması konusunda başlayan tartışma hızla büyüdü. Özel güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle tartışma anında bir grup uzaklaştırıldı, ancak kısa bir süre sonra iki grup yeniden karşı karşıya geldi.

Plastik Kasalar Alev Aldı ve Yangın Balkona Sıçradı Plastik Kasalar Alev Aldı ve Yangın Balkona Sıçradı

Irmağa Alkol Şişesi Atma Kavgasında Silahlar Çekildi (5)

Atık Tesisinin Çöplüğünde Bebek Cesedi Bulundu Atık Tesisinin Çöplüğünde Bebek Cesedi Bulundu

Kavga sırasında, gruplardan birinin üyesi olan M.G., yanında taşıdığı silahı çıkartarak bir el ateş etti. Ancak, silah tutukluk yaptı ve bu durum, kavganın şiddetlenmesine neden oldu. Silahın etkisiz hale gelmesinin ardından, M.G. ve U.K. isimli şahıslar, karşı grup tarafından ağır şekilde dövüldü.

Kazada Yaralanan Sürücünün "35 Bin TL" İddiası Polisi Harekete Geçirdi Kazada Yaralanan Sürücünün "35 Bin TL" İddiası Polisi Harekete Geçirdi

Irmağa Alkol Şişesi Atma Kavgasında Silahlar Çekildi (1)

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, karışan kişiler gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, önce Manavgat Devlet Hastanesine ardından ise polis merkezine götürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri, bölgede detaylı inceleme gerçekleştirdi.

Tır şoförü seyir halinde kriz geçirdi: Bariyerler durdurdu Tır şoförü seyir halinde kriz geçirdi: Bariyerler durdurdu

Irmağa Alkol Şişesi Atma Kavgasında Silahlar Çekildi (6)

Kaynak: IHA