Antalya'nın Manavgat ilçesinde, serinlemek amacıyla girdiği Köprüçay'da akıntıya kapılarak kaybolan 23 yaşındaki Ahmet Yıldız'ı bulma çalışmaları 1,5 aydır sürüyor. Gencin suya girmeden önce çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıktı.

Irmakta Kaybolan Gencin Son Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Baba Mikail Yıldız, “Oğlumun sadece bir mezarı olsun, başka bir şey istemiyorum” diyerek acısını dile getirirken, anne Azize Yıldız ise “Çocuğum 2 aydır suyun içinde yatıyor” şeklinde ifade etti.

Antalya’da çok miktarda kaçak elektronik eşya ele geçirildi Antalya’da çok miktarda kaçak elektronik eşya ele geçirildi

A W298012 07

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Arama kurtarma ekipleri, Yıldız’ın kaybolduğu yerin kayalık olması ve ırmağın debisinin yüksekliği nedeniyle sınırlı bir alanda arama yapabildi. 40 gün sonra Ankara'dan getirilen sualtı görüntüleme cihazıyla yapılan çalışmalarda, akıntılı bir bölgede kayalıklar arasında bir cisme rastlandı. Dalgıçların arama yapabilmesi için ırmak yatağının değiştirilmesine karar verildi; bu amaçla yeni bir kanal açma çalışmaları başlatıldı. Ancak, suyun bir kısmı yeni kanala yönlendirilmesine rağmen dalgıçlar için uygun çalışma ortamı sağlanamadı ve arama faaliyetlerine ara verildi.

Irmakta Kaybolan Gencin Son Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Aile, Umutla Bekliyor

Her gün ırmak kenarında bekleyen baba Mikail Yıldız, “Oğlum 18 Ağustos'ta Beşkonak köprülü kanyona serinlemek için girmişti. Yüzerek karşı tarafa geçmek isterken gözden kayboldu. Olayın üzerinden saatler geçmiş olmasına rağmen arama çalışmalarında bir sonuca ulaşılamadı” dedi.

A W298012 03

Kuzeni Asiye Akın, “42 gündür burada bekliyoruz. Kuzenimizin bir an önce bulunmasını ve bir mezarı olmasını istiyoruz” diye belirtti. Amca Fuat Yılmaz ise, “Valilik tarafından getirilen cihazla yer tespit edildi. Su seviyesinin düşürülmesiyle yeğenime ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Yardım bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Spor salonunda fenalaşan başpehlivan hayatını kaybetti Spor salonunda fenalaşan başpehlivan hayatını kaybetti

Irmakta Kaybolan Gencin Son Fotoğrafları Ortaya Çıktı-1

Umutlar Tükenmesin

Aile, Ahmet Yıldız'ın bulunması için yetkililerden destek bekliyor. Bu acı durum, hem ailenin hem de bölge halkının yüreğini burkarken, çalışmaların bir an önce sonuçlanması umut ediliyor.

31 Yaşındaki Polis Memuru Evinde Ölü Bulundu 31 Yaşındaki Polis Memuru Evinde Ölü Bulundu

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA