Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in kızı Mürüvvet Başdeğirmen (35), bir buçuk yıl önce attan düşerek geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Cenaze töreni, Isparta'nın Sermet Mahallesi'ndeki Hacı Ramazan Yayla Müftülük Camiinde düzenlendi.

Isparta Belediye Başkanının Kızı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cenaze namazı öncesi, Başdeğirmen ailesi taziyeleri kabul etti. Törende, Başkan Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen gözyaşlarına hakim olamazken, oğlu Celal Başdeğirmen de duygusal anlar yaşadı.

Isparta Belediye Başkanının Kızı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Isparta Valisi Abdullah Erin, AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, 26. Dönem AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve diğer siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

A W297016 05

Kaçak Silah Operasyonu: 30 Tabanca ve Şarjör Ele Geçirildi Kaçak Silah Operasyonu: 30 Tabanca ve Şarjör Ele Geçirildi

Mürüvvet Başdeğirmen’in cenazesi, kılınan namazın ardından defnedilmek üzere Asri Mezarlığına götürüldü.

Durakta bekleyen kadını av tüfeğiyle vuran zanlı tutuklandı Durakta bekleyen kadını av tüfeğiyle vuran zanlı tutuklandı

Isparta Belediye Başkanının Kızı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Olayın Geçmişi

Olay, 13 Mayıs 2023 tarihinde Isparta'nın Deregümü köyündeki at çiftliğinde gerçekleşti. Mürüvvet Başdeğirmen, kendi atını dolaştırırken dengesini kaybedip düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Başdeğirmen’i Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı. Yaklaşık bir buçuk yıl süren yoğun bakım tedavisinin ardından Mürüvvet Başdeğirmen, dün hayatını kaybetti.

Motosikletli gencin otomobille çarpışma anı kamerada Motosikletli gencin otomobille çarpışma anı kamerada

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA