Edinilen bilgilere göre, dün saatlerinde Dörtyol mevkiinde meydana gelen kazada, Hasan Şahin yönetimindeki otomobil, Z.G. idaresindeki kamyona arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilde bulunan Şahin ve Ahmet İlkay Uluğbay ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu araçtan çıkarılan yaralılar, hemen Keçiborlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen iki genç de kurtarılamadı.

Yaşamını yitiren Hasan Şahin'in Keçiborlu Gülkent Kredi ve Yurtlar Kurumu müdürü, Ahmet İlkay Uluğbay'ın ise aynı kurumda yönetim personeli olduğu öğrenildi. Bu acı kayıp, ilçede büyük üzüntüye neden oldu.

Emekli Vatandaşın Parasını Çalan Kapkaççı Kamerada Yakalandı Emekli Vatandaşın Parasını Çalan Kapkaççı Kamerada Yakalandı

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, ilk belirlemelere göre sürücü hatasının olduğu düşünülüyor. Olay yerindeki incelemelerde, otomobilin aşırı hız yaptığı ve kamyona arkadan çarptığı tespit edildi.

Isparta’da otomobil kamyona arkadan çarptı: 2 ölü

Kaynak: IHA