Bursa'da yaşanan şok edici bir olayda, bir okul müdürü, kadın müdür yardımcısının odasının kapısını kırdı. Milli Eğitim Bakanlığı, bu kabul edilemez davranış karşısında harekete geçerek müdürü açığa aldı.

1749809 Okul Muduru Aciga Alindi 66Ed3A6E44Ae1

Kadın Müdür Yardımcısının Kapısı Çekiçle Kırıldı

İddiaya göre, okul müdürü ile kadın müdür yardımcısı arasında yaklaşık bir yıldır süregelen sorunlar bulunuyordu. Müdür, kadın müdür yardımcısını penceresiz bir revir odasına taşımak isteyince, müdür yardımcısı odasını boşaltmayı reddetti. Bunun üzerine okul müdürü, önce kapıyı anahtar ve pense ile açmaya çalıştı. Başarılı olamayınca çekiç ve tekme kullanarak kapıyı kırdı.

Mudur Yardimcisinin Kapisini Kiran Okul Muduru Aciga Alindi 9Wj1 Cover

Dilan Polat cevapladı! "Bize ait olan her şey devlette" Dilan Polat cevapladı! "Bize ait olan her şey devlette"

Olay Cep Telefonuyla Kaydedildi

Kadın müdür yardımcısı, yaşananları cep telefonuyla kaydederek belgeledi. Bu görüntüler basına yansıyınca, Milli Eğitim Bakanlığı derhal harekete geçti ve okul müdürünü açığa aldı. Olay kamuoyunda büyük tepki topladı.

19119203 728Xauto

Kamu Malına Zarar Verme Suçlaması

Ayrıca, okul müdürü hakkında kamu malına zarar vermekten suç duyurusunda bulunuldu. Milli Eğitim Bakanlığı olayla ilgili detaylı bir inceleme ve soruşturma başlattı.

269013

Geçmişte de Tepki Toplayan Sözler

Söz konusu okul müdürü, daha önce de "Şort giyen öğrenciye de karışırız, başını örtmeyen öğrenciye de karışırız" şeklindeki açıklamalarıyla dikkat çekmiş ve eleştirilmişti.

Editör: Haber Merkezi