Önce dövdüler, sonra elektrikle hayatına son verdiler! Önce dövdüler, sonra elektrikle hayatına son verdiler!

 Belediye Başkanlığı Hayali, Aile Katliamıyla Son Buldu

Rize'nin Pazar ilçesinde yaşanan korkunç olayda, babasını öldüren ve ailesini yaralayan şahsın geçmişi, ortaya çıkan yeni detaylarla birlikte daha da ilginç bir hal aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağımsız aday olmuş ve dikkat çekici evlilik ilanları yapıştırmış olan şahsın bu cinayeti işlemesi, kamuoyunda büyük şok etkisi yarattı.

0X0 1728035079742

M.A.C.’nin geçtiğimiz yıl da Rize ve Trabzon’da direk ve duraklara evlilik ilanları yapıştırdığı belirlendi. İlanda yer alan, “Derin devlet (Gladyo) ve cemaatlerle ilişiği olmayan, dürüst, cesur, akıllı ve ahlaki değerlere önem veren, sosyal medya bağımlılığı olmayan, alkol ve sigara alışkanlığı olmayan eş arayışım söz konusu” şeklindeki ifadeler ise dikkat çekti. Şahıs ilanda kendi özellikleri ile ilgili olarak, "Kendimi özetlemek gerekirse; siyasi adaylıklar söz konusu, yüksek lisans mezunu, sporlar eğitmeni, yaş 41, küfflarla savaş halinde” ifadelerini kullandı.

Aile Katliami Yapan Evlattan Ilginc Ilan Rize Ve Trrabzona Evlilik Ilani Yapistirdi 189372 News Big

Sosyal medyada ve kamuoyunda yaptığı dikkat çekici açıklamalar ve evlilik ilanlarıyla tanınan şahıs, bu kez de ailesine yönelik şiddet eylemiyle gündeme geldi. Olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay