Gelinim Mutfakta 8 Ağustos 2024 Bölümünde Neler Yaşandı?

Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta, 8 Ağustos 2024 tarihinde yine heyecan dolu anlara sahne oldu. Gelinlerin hazırladığı yemekler, kayınvalideler tarafından puanlandırıldı ve günün sonunda çeyrek altının sahibi belli oldu. İzleyiciler, bu bölümdeki performansları ve rekabeti yakından takip etti. Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta son böllümde neler oldu? Gelinim Mutfakta son bölüm fragmanı...

Gelinim Mutfakta 8 Agustos
Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim Mutfakta’nın 8 Ağustos bölümünde, çeyrek altını kazanan isim henüz açıklanmadı. Yarışmanın sonuçları, programın resmi sayfasında ve sosyal medyada duyurulacak. Çeyrek altın ödülü için hangi gelinin en iyi performansı gösterdiği büyük bir merak konusu.

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben Filmi: Oyuncuları kim? Konusu ne? Aybüke: Öğretmen Oldum Ben Filmi: Oyuncuları kim? Konusu ne?

Diyarbakır Kulp imam olayı nedir, ne oldu? DETAYLAR... Diyarbakır Kulp imam olayı nedir, ne oldu? DETAYLAR...

Gelinim Mutfakta 1424. BölümFragmanı Yayınlandı mı?

Gelinim Mutfakta’nın 1424. bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Yeni bölümde nelerin olacağı ve yarışmacıların hazırladığı yemeklerin detayları merak ediliyor. Programın resmi sitesinden fragmanı izleyerek gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Gelinim Mutfakta Son Bölümde Neler Oldu?

Gelinim Mutfakta’nın bir önceki bölümünde, en güzel patlıcan kayığı yemeğini yaparak çeyrek altını kazanan gelin Ayşenur olmuştu.

Kaynak: Haber Merkezi