"3 Yıldır Psikolojik Sorunları Vardı"

4 Ekim’de, İstanbul Fatih'te Semih Çelik (19), İkbal Uzuner (19) ve Ayşenur Halil'i (19) katletti. Olayın ardından kendisini surlardan atarak intihar eden Çelik’in annesi, oğlunun psikolojik problemlerinin pandemi döneminde başladığını belirtti. Annesi, oğlunu defalarca hastanelere götürdüğünü ancak doktorlardan bir teşhis alamadığını söyledi. "Keşke oğlumu iyileştirebilseydim" diyerek çaresizliğini dile getirdi.

446657

"Olay Günü Görüntülü Aradı"

Olay günü yaşananları anlatan anne, Semih Çelik’in kendisini görüntülü olarak aradığını ve yanında Ayşenur’un da olduğunu söyledi. Ancak hiçbir anormallik sezmediğini belirten anne, pandemi sonrası oğlunun uyuşturucu kullanımına başladığını ve bu süreçte psikolojik durumunun kötüleştiğini ifade etti.

Incel Yanlisi-1

"Tabiat ve Kadın Resimleri Çizerdi"

Semih Çelik’in odasında sürekli çizim yaptığını söyleyen annesi, oğlunun genellikle doğa ve kadın resimleri çizdiğini belirtti. Oğlunun okuma alışkanlığı olan, donanımlı bir genç olduğunu, ancak bir kasap olarak işe girdiği dönemde uyuşturucu kullanmaya başladığını düşündüğünü dile getirdi.

Vahsetten Onceki Son Goruntuler Ikbal Uzuner Ile Semih Celikin Son Goruntuleri Ortaya Cikti Semih Celik Olayi Semih Celik Ikbal Uzuner Eruu

"Keşke Ben Ölseydim"

Yaşanan acı olayın ardından oğlunun intihara meyilli olduğunu belirten anne, "Keşke sadece kendi gitseydi, o kızlar ölmeseydi" diyerek büyük bir pişmanlık içerisinde olduğunu söyledi. "Ben de bir anneyim, kim ister ki bir annenin evladının kafası önüne atılsın?" diye ekledi.

Vural Çelik Hayatını Kaybetti! Vural Çelik Kimdir? Vural Çelik Hayatını Kaybetti! Vural Çelik Kimdir?

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar