Yaraladığı kardeşini merak etti, hastanede yakalandı Yaraladığı kardeşini merak etti, hastanede yakalandı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, iki gündür kayıp olan 35 yaşındaki market kasiyeri Ali D.’nin cansız bedeni, Finike ilçesindeki ormanlık alanda bulundu. Ali D., pazartesi günü iş yerinden “Biraz rahatsızım, doktora gideceğim” diyerek ayrılmıştı.

Ailesi, akşam saatlerine kadar onun gidebileceği yerlerde arama yaptı. Sonuç alamayınca durumu polise bildirerek kayıp başvurusu yaptı. İki gün boyunca kendisinden haber alınamayan Ali D.'nin cansız bedeni, Finike Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli orman muhafaza memurları tarafından, Kumluca Alakır Barajı yakınlarında, ormanlık alanda bulundu.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi maçları ne zaman? Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi maçları ne zaman?

Orman muhafaza memurları, yerde hareketsiz yatan birisini fark ettikten sonra durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ali D.'nin av tüfeği ile başından vurularak hayatını kaybettiğini tespit etti.

Kayıp Rojin’in cesedi 18 gün sonra bulundu Kayıp Rojin’in cesedi 18 gün sonra bulundu

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ali D.’nin cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA