Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan 14-15 yaşlarındaki iki çocuk, ambulans ve polis ekiplerinin sirenlerini duyar duymaz motosikletle olay yerinden kaçtı.

Edirne’den özel olarak Bucak Devlet Hastane’sine gelen hasta Edirne’den özel olarak Bucak Devlet Hastane’sine gelen hasta

Sinir Krizi Geçiren Kişi, ATM'lere Saldırdı Sinir Krizi Geçiren Kişi, ATM'lere Saldırdı

Olay, Eski Hisar Mahallesi’nde gerçekleşti. Kemal O. yönetimindeki 07 LTP 88 plakalı Hyundai i20 marka otomobile, aynı yönde ilerleyen, sürücüsü henüz belirlenemeyen 07 BSD 849 plakalı motosiklet yandan çarptı. Kazanın ardından motosiklet sürücüsü dizinden, yolcu konumundaki arkadaşı ise kolundan ve karnından yaralandı. Yaralı çocuklar, otomobil sürücüsüne, trafik polisi çağırmamasını, kendi aralarında anlaşabileceklerini ve hasar masraflarını karşılayacaklarını iletti.

Antalya Merkezli Dev Siber Operasyon: 1,5 Milyar TL İşlem Hacmi Antalya Merkezli Dev Siber Operasyon: 1,5 Milyar TL İşlem Hacmi

Kaçış: Ekiplerin Gelmesini Beklemediler

Otomobil sürücüsü, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ambulans ve trafik ekibi talebinde bulundu. Bu durumu öğrenen iki yaralı çocuk, ekipler olay yerine ulaşmadan motosiklete binerek olay yerinden kaçtı. Sağlık ekipleri, yaralı çocukları bulamayınca olay yerinden ayrılmak zorunda kaldı. Trafik ekibi ise kazanın çarpıp kaçma olayı olarak değerlendirilmesi üzerine otomobil sürücüsünü polis merkezine yönlendirdi.

Editör: Ali Oğuz Büyükkal