Uzun yıllardır programı sunan Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni sezon için yarışmaya veda edeceği duyuruldu. İzleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı. Peki, Kenan İmirzalıoğlu’nun ardından Kim Milyoner Olmak İster’in yeni sunucusu kim olacak?

640Xauto

Kenan İmirzalıoğlu neden ayrıldı?

Kenan İmirzalıoğlu, 2019 yılının Ekim ayından itibaren Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu üstlenmişti. Yarışmayı sunduğu dönemde izleyiciler tarafından oldukça sevilen İmirzalıoğlu, programdan ayrılma kararı aldığını açıkladı. Ünlü sunucu, yeni sezonda oyunculuğa yönelmek istediğini belirterek, izleyicilere veda etti

640Xauto-1

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu kim?

Kenan İmirzalıoğlu’nun veda etmesiyle birlikte, Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu merak konusu oldu. Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, İmirzalıoğlu'nun boşalan koltuğuna usta oyuncu Oktay Kaynarca oturacak.

Kenan Imirzalioglu Kim Milyoner Olmak Ister I Birakiyor Yerine Gelen Isim De Belli

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 tarihinde Balâ, Türkiye'de doğmuş, Türk oyuncu ve eski modeldir. Aslen Türkmen olan İmirzalıoğlu, 12 yaşına kadar köyde yaşamış, ardından orta ve lise eğitimini Ankara'da teyzesinin yanında tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini ise İstanbul'da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde yapmıştır.

Modellik Kariyeri

1997 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında 4000 kişi arasından ilk 20’ye girmiş ve Türkiye finalinde birinci olarak büyük bir başarı elde etmiştir. Bu başarı ona Best Model of The World yarışmasına katılma fırsatı vermiş ve burada da birinci olarak, bu unvanı kazanan ilk Türk erkeği olmuştur.

Kenan Imirzalioglu Kim Milyoner Olmak Istere Veda Etti Yerine Surpriz Isim 1723185032 7059

Oyunculuk Kariyeri

İmirzalıoğlu’nun oyunculuk kariyeri, 1999 yılında Deli Yürek adlı dizide canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteri ile başlamıştır. Bu dizideki performansı ile büyük bir çıkış yapmıştır. Ardından Alacakaranlık dizisinde Uğur Yücel ile başrolü paylaşmış, Yazı Tura filminde ve Acı Hayat dizisinde Selin Demiratar ile birlikte rol almıştır.

2008 yılında Kabadayı filminde Şener Şen ve Aslı Tandoğan ile başrol oynamış, Son Osmanlı Yandım Ali filminde ise Cansu Dere ile birlikte rol almıştır. 2009 yılında Ejder Kapanı filminde Uğur Yücel ve Berrak Tüzünataç ile başrol oynamıştır. Aynı yıl başlayan Ezel dizisinde Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Berrak Tüzünataç, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer ile birlikte başrol oynamıştır.

2012 yılında Osman Sınav’ın yönetmenliğini üstlendiği Uzun Hikaye adlı sinema filminde Tuğçe Kazaz ile başrol paylaşmış, aynı yıl başlayan Karadayı dizisinde Bergüzar Korel ile birlikte "Mahir Kara" karakterini canlandırmıştır. Bu projede, Türkiye'de bir dizi oyuncusu için en yüksek ücret olan 4.000.000$ almıştır.

63Aed8Eb86B2472730Bcb49D

Oktay Kaynarca Kimdir?

Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965 tarihinde Malatya'da doğmuş, Türk oyuncudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümü mezunu olan Kaynarca, oyunculuk kariyerine erken yaşlarda başlamıştır.

Eğitimi ve İlk Yılları

Çocukluğunun bir dönemini Berlin'de geçiren Kaynarca, konservatuvara girmeden önce Ege Tiyatrosu'nda Turgut Özakman'ın "Duvarların Ötesi" adlı oyununda yer almıştır. Daha sonra birkaç çocuk oyununda rol almış ve konservatuvar döneminde TRT için "Gençler Dizisi"nde oynayarak ilk profesyonel deneyimini yaşamıştır. İlk parasını kazandığı projesi, Ali Atik ve Ayşegül Atik ile birlikte sahnelenen bir çocuk oyunu olmuştur.

1991 yılında mezun olduğu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan sonra Tiyatro Stüdyosu'nda "Kan Kardeşleri" (Blood Brothers) adlı müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Celal Perk, Jülide Kural, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu ile birlikte oynamıştır. 1993-1994 sezonunda ise "Derin Bir Soluk Al" adlı oyunla tiyatro hayatını noktalayarak Avni Dilligil “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü”nü kazanmıştır.

Oktay Kaynarca Nereli Ve Kac Yasinda Elektrikcilikten Oyunculuga Uzanan Oktay Kaynarca Hayati 1652789533 1854

Oyunculuk Kariyeri

Oktay Kaynarca, 2003 yılında başlayan Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır rolü ile geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmıştır. Ardından 2008 yılında yayına giren Adanalı dizisinde "Adanalı Yavuz" karakterini, 2011 yılında ise Nuri dizisinde Nuri karakterini canlandırmıştır. 2015 yılında başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, Kaynarca’nın kariyerindeki önemli projelerden biri olmuştur.

Evlilikleri

Oktay Kaynarca, 2002-2008 yılları arasında oyuncu Özgü Namal ile evli kalmış, ardından 2012-2013 yılları arasında Melek Angun ile evlenmiştir.

Cengiz Han Destanı Filmi: Konusu nedir? Oyuncuları kimdir? Cengiz Han Destanı Filmi: Konusu nedir? Oyuncuları kimdir?

Filmografisi

Oktay Kaynarca’nın filmografi listesi oldukça geniştir ve önemli yapımlarda yer almıştır. Öne çıkan projeleri arasında:

  • 1990: Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni - Tarcan (Yardımcı Karakter)
  • 1994: Yengeç Sepeti (Yardımcı Karakter)
  • 1995: Bir Kadının Anatomisi (Yardımcı Karakter)
  • 1999: Can Dostum - Başrol Oyuncusu
  • 2000: Yarın Geç Olmayacak - Başrol Oyuncusu / Yapımcı
  • 2001: Deli Yürek: Bumerang Cehennemi - Cemal (Yardımcı Karakter)
  • 2002: Abdülhamit Düşerken - Hüseyin Cahit (Yardımcı Karakter)
  • 2004: Kalbin Zamanı - Akfar (Başrol Oyuncusu)
  • 2007: Beynelmilel - Binbaşı (Yardımcı Karakter)
  • 2008: Alia - Hasan Sabri (Başrol Oyuncusu / Yapımcı)
  • 2011: Çanakkale Ruhu

Kaynak: Haber Merkezi