Hizmet ömrünü tamamlayan parkların yenilenmesi ile Kepezliler daha modern, güvenli ve keyifli yeşil alanlara kavuşuyor.

Kepez'de yeşil alanlara canlılık geliyor: parklar yenileniyor-1
Yeşil Alanlara Canlılık Geliyor

Kepez Belediyesi, mevsimsel şartlar ve kullanımdan dolayı yıpranan parkları yenileyerek güzelleştirmeye ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, bugüne kadar 5 mahalle parkında bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Bayram Akasman Parkı'nda Değişim Rüzgarı

Duacı Mahallesi'nin en önemli yeşil alanlarından biri olan Bayram Akasman Parkı da yenileniyor. 3 bin metrekare büyüklüğündeki parkta, modern bir görünüm kazandırmak için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

Parkta Neler Yapılıyor?

Parkın altyapısı yenileniyor, sulama ve elektrik tesisatı modernleştiriliyor. Banklar, piknik masaları ve kamelyalar yenileniyor. Ağaçlar budanıyor ve parkın çimleri yeniden ekiliyor. Çocuklar için oyun alanları da yenilenerek daha güvenli ve keyifli hale getiriliyor.

Sadece Bayram Akasman Değil

 Park yenileme çalışmaları sadece Bayram Akasman Parkı ile sınırlı değil. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki diğer parklarda da bakım ve onarım çalışmaları yaparak tüm yeşil alanları canlandırmayı hedefliyor.

Yeşil Kepez Hedefi

 Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün seçim beyannamesinde yer alan mevcut parklarda düzenleme yapılması projesi kapsamında yapılan bu çalışmalar ile Kepez'in yeşil alanları daha modern, güvenli ve keyifli hale gelirken, Kepez'in "Yeşil Kepez" hedefine de katkıda bulunuluyor.

Kaynak: İHA