Abdullah Gül ve Eşine Londra'da Şok Arama Abdullah Gül ve Eşine Londra'da Şok Arama

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizinin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör yer alıyor. 70. bölümde Görkem’in planları ön plana çıkacak.

Yayınlanan tanıtımda, Abdullah’ın Pembe’ye geçmişteki hatalarını telafi edeceğini ifade etmesi dikkat çekiyor. Ayrıca, Ünallar ailesinin evine Alev bebeğin bakıcısı olarak gelen Meri, Pembe’nin diğer çalışanlara gösterdiği tutum hakkında eleştirilerde bulunuyor.

C C60357 B84760 B6 B F2 A6 F257 B6531 C3 D 640X360

Görkem’in planı doğrultusunda, Mustafa’nın arabasına bir kadının çarpması olayının ardından, Görkem’in gerçek niyetinin ne olduğu merak ediliyor. Kıvılcım ve Cemal’in birlikte katıldığı etkinlikte ise Cemal ile Ömer arasında gerilimli anlar yaşanması bekleniyor.Doğa’nın, Fatih ile sık gittiği kafede karşılaşması ise izleyicilere büyük bir sürpriz sunuyor.

Kızılcık Şerbeti 69. Bölümde Neler Oldu?

Dizinin 69. bölümünde Görkem, Fatih’i geri kazanmak için babasından yardım istemeyi başardı. Babasının Ünal Holding’e yatırım yapması, Abdullah ve Fatih’in Ömer’e karşı zafer kazanmasına yol açtı. Görkem, bu hamlesiyle hem Fatih hem de Pembe ile ilişkilerini güçlendirmeyi başardı. Cemal’in gizemli davranışları dikkat çekerken, Kıvılcım’ı kazanmak isteyen Ömer ise mücadeleye devam etti.

Kizilcik Serbeti 70 Bolum Fragmani Yayinlandi Kizilcik Serbeti 70 Bolum Fragmani

Sönmez’den destek isteyen Ömer’e yardım sözü veren kişi ise Meri oldu. Doğa, Giray ve Heves’in ev sahipliğinde düzenlenen Cemre’nin birinci doğum günü partisinde aileler bir araya geldi. Fatih ve Görkem’in katıldığı kutlamada, Doğa ve Fatih arasında gerginlikler yaşandı. Alev bebeği her ziyaretinde uykulu bulan Meri, Abdullah’a durumu anlatarak eve kamera yerleştirdi. Bu sayede, bebeğe ilaç veren bakıcı yakalandı.

Yasi Kadar Hapis Cezasi Almisti Boyle Yakalandi 5994

Kıvılcım’ın Abdullah’ın evine gelişi, yeni bir çatışmanın başlangıcını işaret ederken, Abdullah’ın Pembe’den yardım istemesi bölümün sonunda büyük bir heyecan yarattı. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği “Kızılcık Şerbeti”, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n TiklayinizAna Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Nurgül Akçay