İstanbul'da yaşanan iki genç kızın vahşi bir şekilde öldürülmesiyle sarsılan Türkiye, olayın faili Semih Çelik'in komşularının yaptığı çarpıcı açıklamalarla bir kez daha şok oldu. 

826211 Image1

Bağırma Sesleri Olayı Ele Verdi

Fatih'te meydana gelen vahşetin ardından Semih Çelik’in komşuları, yaşananlara ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Çelik'in aynı apartmanda oturan bir komşusu, olay günü evden bağırma sesleri duyduğunu söyledi. "Binadan sürekli bağırma sesleri gelirdi. Baba bağırır, çocuk da karşılık verirdi. Olay günü de bir çığlık duyuldu." diye belirtti.

670025046F460120823F2837-1

Fırının Önünde Titriyordu

Olay günü yaşananları anlatan bir başka komşu ise şunları söyledi: “Saat 2 buçuk civarında fırının orada odun gibi duruyordu, titriyordu, yüzü bembeyazdı. Daha önce ölen kızı da görmüştüm, gelip gidiyordu” ifadelerini kullandı. Çelik’in cinayetten önce dairesinden sık sık bağırma seslerinin geldiği, ailesiyle sürekli tartıştığı da komşuları tarafından doğrulandı.

500 Bin Liralık Sergen Yalçın Sorusu Yarışmaya Damga Vurdu 500 Bin Liralık Sergen Yalçın Sorusu Yarışmaya Damga Vurdu

Katil Semih Celikin Cinayet Gunu Neler Yaptigi Ortaya Cikti Firinciya Ustum Nasil Olmus Diye Sormus Ul9E

"Beni Tehdit Etti"

Semih Çelik'in daha önce komşularıyla da çeşitli sorunlar yaşadığı biliniyor. Aynı binada oturan bir kadın, Çelik’in alkol alıp şişesini balkona fırlattığını belirterek, "Bir sefer içki şişesini bizim balkona attı. Neden yaptığını sorduğumda, ‘keyif için attım’ dedi. Ardından beni tehdit etti" diye konuştu.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar