Başrollerini Ertan Saban ve Damla Sönmez’in paylaştığı dizide, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen ve Savaş Özdemir gibi usta isimler de yer alıyor. İlk iki bölümünü geride bırakan dizi, izleyici sadakati oluşturmak için büyük bir çaba sarf ediyor.

Kötü Kan’ın 3. bölümü, 20 Eylül Cuma saat 20.00’de yayınlanacak. Bu bölümde yaşanacak olaylar izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Kotu Kan 118686 Large Image 4F5Fc969 6372 47B1 A6Fa C641A87634B5

Oktay’ın ortadan kaybolması, kulübün gündemini sarstı. Oktay’ın telefon kayıtlarından Şule ile görüşmesi ortaya çıkınca, Fevzi’nin öfkesi Kartal’a yönelir. Fevzi’nin eşi Türkan, oğlunun başına gelenleri hissetmekte ve Fevzi’yi Oktay’ı bulması için sıkıştırmaktadır. Şahin, sebep olduğu ölümün yükü altında zorlanırken, Burhan bu durumu fark eder ve gerçeği öğrenmek için oğluyla konuşur. Saatler geçmesine rağmen Oktay’ın ne ölüsü ne de dirisi bulunamaz. Fevzi ve Burhan büyük bir çatışmanın eşiğine gelirken, Nazan son çare olarak Kartal’dan yardım ister.

Kartal, çekilmiş silahların gölgesinde yaklaşan savaşı durdurmaya çalışırken, babasından gelen bir telefonla tüm hesapları alt üst olacaktır. Bu gelişme, dizinin gidişatını önemli ölçüde etkileyecek.

Sandık Kokusu 27. Bölümde Filiz’in İhaneti Ne? Sandık Kokusu 27. Bölümde Filiz’in İhaneti Ne?

Kötü Kan dizisi, merak uyandıran senaryosu ve etkileyici oyunculuklarıyla izleyicileri etkilemeyi sürdürüyor. 3. bölümüyle 20 Eylül Cuma akşamı ekrana gelecek.

Editör: Haber Merkezi