İŞKUR-Ağlasun Belediyesi iş birliği ile Ağlasun’da ikamet eden İşi ve mesleği olmayan kadınların geçimlerini sağlayabilmeleri için Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama Elemanı mesleğinde kurs düzenleniyor. 02.12.2021 tarihinde başlayan ve 10.01.2022 tarihinde sona erecek olan Meslek Edindirme Kursundan 17 kadın faydalanıyor. Katılımcılara günlük 35 TL cep harçlığı veriliyor.

Kursu ziyaret eden İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın yaptığı açıklamada “Kursumuza katılım sağlayan tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Kurs bitiminde katılımcılarımız öğrendikleri mesleği uygulayarak kendilerine bir gelir kapısı açabilirler. Ayrıca kursiyerlerimizin ürettiği keçe ürünler Televizyon ekranlarında ilgiyle takip edilen “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinde görmek bizleri çok memnun etti” dedi.

Kurs açılışında konuşan Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy ise; ‘’İŞKUR ve Ağlasun Belediye Başkanlığı iş birliği ile açtığımız Dekoratif Ev Aksesuarı kursumuzda ki çalışmalarımızın emeğini almaya devam ediyoruz. Emeklerinden dolayı İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre Akalın’a, Rukiye Kantekin Hocamıza ve kursiyer arkadaşlarımıza teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.