Değerli okuyucular, bundan sonra haftalık yazılarımla sizlerle olacağım.

Yazılarımda bazen ekonomik güncel değerlendirmeler bazen gülümseten sohbetler,  bazen de zülfü yâre dokunarak,  dilimin döndüğünce duygu ve düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım. Bu yazılar da kin, nefret ve ayrıştırıcı bir dil kullanmadan hoşgörüyü ön plan da tutacağım. Hedefimde özel bir kitle olmayacaktır.
   İlk yazım da geleceğimizin teminatı çocuklarımızdan bahsetmek istiyorum. Eğitimleri boyunca sınavdan sınava koşan çocuklarımıza hayatın sadece sınavlardan ibaret olmadığını, aynı zaman da yaşanılması gereken sosyal bir hayatın olduğunu  hatırlatmalıyız, aksi halde sosyal becerisi olmayan, yaşama sevincini kaybederek mutluluğu zararlı alışkanlıklar da arayan bir nesil yetiştiriyoruz. Cep telefonu, tablet, bilgisayar, teknolojik aletlerden uzak güzel vakit geçirmelerini sağlayacak ve kendilerini ifade edebilecekleri tiyatro, müzik, halk oyunları, sporun her dalı, vs olmak üzere tüm etkinliklere fırsat yaratılmalıdır, Bu konu da iderecilerimiz top yekün bir çalışma yapmalıdır. Özellikle belediyemiz, ilçe spor müdürlüğü  ve okul idarecilerimiz el ele vererek bu konular da iyi bir çalışma yapmalıdır. İlçemizi spor ve sanat merkezi haline getirecek bu etkinliklerle farklı bir noktaya taşımalıyız. Not: bu zamana kadar yapılan çalışmalar da emeği geçen tüm yöneticilerimiz tebrik ediyorum.  
   İlçemiz 80 li 90 lı yıllarda bu tür faaliyetleri yoğun şekilde yapardı, hatta şu örnekleri de vermek isterim, eski ticaret lisesi salonunda müzik ve tiyatro gösterileri, eski cumhuriyet okulu bahçesinde voleybol, basketbol turnuvaları, eski sanat okulu bahçesinde futbol turnuvaları yapılır ve tül halkımız bu etkinliklere yoğun ilgi gösterirdi. Bu etkinlikler sayesinde insanlar günlük yaşam kaygılarından uzaklaşıp, çocuklarıyla birlikte bu heyacanları yaşardı. O günleri çoook ÖZLÜYORUUUUZ ve yeniden yaşamak istiyoruz.
Saygılarımla
Hüseyin ERDEM 27.07.2022