MAKÜ, Zurich Sigorta ile iş birliği yaparak evcil hayvan sağlığı sigorta hizmetini hayvan sahiplerine sunuyor. "Neşeli Patiler Evcil Hayvan Sigortası" adı verilen bu yenilikçi sigorta, kedi ve köpeklerin acil durumlar ile diğer sağlık sorunlarını güvence altına alıyor. MAKÜ Hayvan Hastanesi, Zurich Sigorta ile yaptığı anlaşma çerçevesinde kedi ve köpek dostlarımıza acil durumlar ve birçok hastalık için kapsamlı bir destek sağlıyor.

1535 1024-2

Ayrıca Zurich Sigorta ile sağlanan anlaşma kapsamında söz konusu şirketin işbirliği içerisinde olduğu diğer farklı sigorta şirketleri ile bölgenin en büyük hayvan hastanesi özelliğine sahip olan MAKÜ Hayvan Hastanesi aracılığıyla evcil hayvan sigortası hizmeti geniş bir kitleye sunuluyor.

Burdur’da bordür taşına çarpan otomobil devrildi Burdur’da bordür taşına çarpan otomobil devrildi

1024 782

Neşeli Patiler Evcil Hayvan Sigortası, evcil hayvanların tedavi süreçlerinde Zurich Anlaşmalı MAKÜ Hayvan Hastanesinde yatarak veya ayakta tedavi olabilmelerini mümkün kılıyor.

1536 1024 (2)-2

Konu hakkında açıklama yapan MAKÜ Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Reha Ağaoğlu evcil hayvan sahiplerinin ekonomik ve kapsamlı şekilde hizmet alabilmeleri için böyle bir anlaşma yaptıklarını belirterek; “Yaptığımız anlaşma kapsamında standart ve premium olmak üzere iki farklı poliçe var. Standart pakette yaralanmalar ve ani hastalıklar konusunda acil müdahaleler mevcut, premium pakette ise tüm sağlık problemlerine güvence sağlanıyor. Güvence altına aldığımız hayvanlar 6 ay ila 10 yaş arasında olması gerekiyor. Bunun yanında hepsinin aşılanmış olması ve sağlık takiplerini yapılıyor olması ve Tarım ve Orman Bakanlığı sistemine kayıtlı (çipli) olması şartı da aranıyor.” ifadelerini kullandı.

1820 1024-1

Editör: Evrim Tuna Şahin