Isparta’da, altın kaplama bilezikleri gerçek sanarak bir iş yerini soyan maskeli iki hırsız, vitrini çekiçle kırarak içeri girdi. Soygun anı, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, Mimar Sinan Caddesi üzerindeki bir iş yerinde, 4 Ekim sabahı saat 04.15 sıralarında gerçekleşti. Maskeli hırsızlar, vitrinde sergilenen altın kaplama bilezikleri gerçek altın sanarak büyük bir cesaretle camı çekiçle kırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, durumu iş yeri sahibine bildirdi. Olay yeri inceleme ekipleri, soyguncuların yakalanması için çalışmalara başladı.

Maskeli Hırsızlar Vitrindeki Bilezikleri Gerçek Sanıp Çaldı-1

İş yeri sahibi Fatih Arıkaya, güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde hırsızların soygun sırasında yaptıklarını gördüğünü belirtti. “İki maskeli hırsız, cama büyük bir darbe ile vurup altın kaplama bilezikleri çalmış. Vitrinde 'altın kaplama' yazdığı halde, muhtemelen bunu görmemişler,” dedi.

Burdur'da Camiden Sadaka Kutusunu Çalan Hırsız Yakalandı Burdur'da Camiden Sadaka Kutusunu Çalan Hırsız Yakalandı

Mimar Sinan Caddesi’nin Isparta'nın en işlek bölgelerinden biri olduğunu vurgulayan Arıkaya, “Bu cadde, şehrin en yoğun ve popüler caddesi. Burası, pek çok kuyumcu ve bankanın bulunduğu bir yer. Hırsızların burada cesaretle böyle bir eylemde bulunmasını anlamakta zorlanıyorum. Cama 15-16 kez vurarak kırmaları, buna rağmen sesin duyulmaması ilginç,” diye ekledi.

Maskeli Hırsızlar Vitrindeki Bilezikleri Gerçek Sanıp Çaldı-2

Isparta'da motosikletle hafif ticarinin kaza anı kamerada Isparta'da motosikletle hafif ticarinin kaza anı kamerada

Arıkaya, 30 yıldır bu caddede esnaflık yaptığını ve daha önce böyle bir hırsızlık olayıyla karşılaşmadığını belirtti. Emniyet güçleri, hırsızların yakalanması için çalışmalarını sürdürmektedir.

Burdur’da Durdurulan Araçta Uyuşturucu Madde Bulundu Burdur’da Durdurulan Araçta Uyuşturucu Madde Bulundu

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal