Belediyelere KPSS şartsız personel alınacak! Şartlar nedir? Belediyelere KPSS şartsız personel alınacak! Şartlar nedir?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını duyurdu. Özhaseki, ayrılığını sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklama ile bildirdi ve gelecekte kuracakları aile vakfında hizmetlerine devam edeceğini belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden Bakanlığa

1994 yılında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak siyasi kariyerine başlayan Özhaseki, yıllar içinde Kayseri Milletvekilliği, AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı ve en son Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak Türkiye’ye hizmet etti.

“Onur Vesilesi Olmuştur”

Görev süresi boyunca Cumhurbaşkanı ile birlikte çalışmanın kendisi için bir onur olduğunu belirten Özhaseki, Türkiye’nin çeşitli alanlarında hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu ifade etti.

“Tarihi Bir Sorumluluk Üstlendim”

Özhaseki, Türkiye’nin yaşadığı büyük doğal afetlerin ardından şehirlerin yeniden imar edilmesi sürecinde tarihi bir sorumluluk üstlendiğini ve bu süreçte önemli ilerlemeler kaydedildiğini vurguladı.

Sağlık Sorunları Nedeniyle Ayrılık Kararı

Mehmet Özhaseki, sağlık sorunları nedeniyle görevini kendi isteğiyle bırakma kararı aldığını açıkladı.

“Haram Lokma Yememeye Özen Gösterdim”

Görev süresi boyunca gece gündüz çalışarak, hakkaniyetle hareket ettiğini ve vicdanına uygun davranmaya özen gösterdiğini belirten Özhaseki, hiçbir dünyevi hesabın peşinde olmadığını ve ne kendisinin ne de çocuklarının haram lokma yemediğini vurguladı.

Aile Vakfıyla Hizmete Devam

Bundan sonraki dönemde kuracakları aile vakfında sağlığı elverdiğince hizmet vermeye devam edeceğini söyleyen Özhaseki, ülke için hayırlı olan her işe desteğini sürdüreceğini belirtti.

Helallik İstedi

Mehmet Özhaseki, yaptığı hizmetler sırasında kendisine güvenen ve destek olan Cumhurbaşkanına teşekkür ederek, milletinden haklarını helal etmelerini diledi.

Editör: Haber Merkezi