Mehmet Yılmaz Ak, son zamanlarda Bahar dizisindeki Timur karakteriyle ekranlara gelen bir başka unutulmaz performans sergiliyor.

Yargı dizisindeki Savcı Pars rolüyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Mehmet Yılmaz Ak, Bahar'daki performansıyla da benzer bir etki bırakmış görünüyor. Ancak, ünlü oyuncunun hayatındaki unutulmaz anlardan biri, Çukur dizisindeki Ersoy karakteriyle ilgili bir itirafıyla tekrar gündeme geldi.

İbrahim Selim'in sunduğu "Bu Gece" programına konuk olan Ak, Çukur'daki çekimler sırasında yaşadığı unutulmaz bir anıyı paylaştı. Vince asıldığı sahnede bayıldığını anlatan Ak, o dönemki zorlu çekim koşullarını ve sahnenin yoğunluğunu dile getirdi.

"Son bölümde beni vince asacaklar ve ben öleceğim. Yükseklik korkusu var. Siz bu işin ne kadar ehlisiniz dedim. Biz sertifikalıyız dediler. İp koparsa ne olur dedim. Bizim ipimiz kopmaz dediler. Kapris yapıyor demesinler diye beni tersten vince asın dedim. Ters durursam bir şey olmayacağını düşündüm. 4 dakika sürdü çekim 5'inci dakikada bayıldım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ