Merih Demiral, bu akşam oynanacak Hollanda maçında yer alacak mı, milli takım kadrosunda bulunacak mı? Bu sorular, Avusturya'ya karşı oynanan EURO 2024 son 16 turu maçında gol sevincinde yaptığı "bozkurt" işareti nedeniyle UEFA tarafından disipline sevk edildiği için gündemde.

Merih Demiral Milli Macta oynayacak mı

Peki Merih Demiral ceza aldı mı, kaç maç ceza aldı? Merih Demiral Hollanda maçında oynayacak mı? İşte, konuyla ilgili son gelişmeler…

Hollanda - Türkiye maçı TRT Canlı izle! Hollanda - Türkiye maçı TRT Canlı izle!

Fatih Tekke'nin Sözleşmesinde Trabzonspor Maddesi Var Mı? Fatih Tekke'nin Sözleşmesinde Trabzonspor Maddesi Var Mı?

MERİH DEMİRAL TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI

Merih Demiral'a ne ceza verildi?

Avusturya'yı 2-1 yendikleri maçta attığı gol sonrası yaptığı jest nedeniyle UEFA tarafından soruşturma açılan Merih Demiral için ceza belli oldu. UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ı genel davranış ilkelerine uymadığı, sportif olmayan nitelikteki gösterilerde bulunduğu gerekçesiyle iki UEFA milli takım müsabakasından men ettiğini açıkladı.

MERİH DEMİRAL CEZASI NE OLDU? MERİH DEMİRAL NE CEZASI ALDI?

Merih Demiral, Hollanda - Türkiye maçında oynuyor mu?

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) taşınamayacak kadar az olduğu için kesinleşmiş durumda. Bu karar doğrultusunda, Demiral çeyrek finaldeki Hollanda maçında forma giyebilecek ancak eğer Türkiye tur atlayarak yarı finale çıkarsa, yarı final maçında oynayamayacak.

Kaynak: ntvspor