Eski Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanyaspor'u ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Ziyaret sırasında Çavuşoğlu, Alanyaspor'un yanındayız mesajını verdi ve "Alanya'ya borcumuzu ödemekle bitmeyiz" dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu:

Çavuşoğlu, Alanyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelirken, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı da ziyaretin iştirakçileri arasında yer aldı. Çavuşoğlu, Corendon Alanyaspor'un ligin ilk 5 haftasında istenilen sonuçları elde edemediğini belirterek, ancak takımın güçlü kadrosuyla kalan maçlarda başarılı sonuçlar alacağına inandığını ifade etti.

A W289483 03

"Alanya'ya olan borcumuzu ödemekle yetinmeyiz" diyen Mevlüt Çavuşoğlu, "Bu yüzden görevimizi severek yapıyoruz. Başkan Hasan Çavuşoğlu ve diğer başkanlarla her zaman destek verdik. 14 yıl önce zor durumda olan Alanyaspor, büyük bir başarı göstererek Türkiye genelinde takdir topladı. Bu başarı, sizin fedakar çalışmalarınız sayesinde elde edildi. İyi günde ve kötü günde Alanyaspor'un yanındayız" dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu:

Ziyaretin sonunda, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Teknik Direktör Fatih Tekke, Mevlüt Çavuşoğlu'na kulübe katkılarından dolayı ismi yazılı 7 numaralı formayı hediye etti.

Eğirdir'de Sakin Şehirler Toplantısı Gerçekleşti Eğirdir'de Sakin Şehirler Toplantısı Gerçekleşti

Başkan Özboyacı açıkladı: Burdur'a yatırım yağmuru! Başkan Özboyacı açıkladı: Burdur'a yatırım yağmuru!

Kaynak: IHA