Tecrübeli golcü Alvaro Morata, Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri sürerken sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir hamle yaptı. Morata, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun ilk antrenman öncesi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı beğendi. Bu hamle, Morata'nın transferine yeşil ışık yaktığı şeklinde yorumlandı.

Adi Fenerbahce Ile Aniliyordu Morata Dan Sari 17455534 6132 M

Atletico Madrid'den Ayrılışı Kesin Görülüyor

Morata'nın Atletico Madrid'den ayrılması kesin gözüyle bakılıyor. 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan İspanyol forvetin serbest kalma bedeli 12 milyon euro.

Geçen Sezon Performansı Başarılı

Kariyerinde Real Madrid, Juventus ve Chelsea gibi önemli Avrupa kulüplerinde forma giyen 31 yaşındaki Morata, geçen sezon Atletico Madrid formasıyla 48 maça çıktı ve 21 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe Beko, Yalovaspor Basketbol ile Karşılaşıyor Fenerbahçe Beko, Yalovaspor Basketbol ile Karşılaşıyor

Adi Fenerbahce Ile Aniliyordu Morata Dan Sari 17455535 5416 Amp
Morata Fenerbahçe'ye Gelir mi?

Morata'nın Fenerbahçe'ye transferi için resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat Mourinho ile olan yakınlığı ve transfer istekleri, bu hamleyi oldukça anlamlı kılıyor. Morata'nın Fenerbahçe'ye transferi, forvet hattında önemli bir eksikliği giderecek ve hücum gücüne güç katacaktır.

01J0Zmyr7Xqzr20G2Mvy

Taraftarlar Heyecanlı Bekliyor

Fenerbahçe taraftarları, Morata'nın transfer gelişmelerini heyecanla takip ediyor. Morata'nın transferi halinde, sarı-lacivertlilerde büyük bir coşku yaşanması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi